thelifeofadreamer

There aint no other way

Kategori: Allmänt

Alltså, jag jobbar så jag svimmar (påriktigt). Gårdagen på Niska var kaoz och vid niotiden (skulle ha slutat 8) började jag skratta hysteriskt åt en fågel som flög utanför dörren. Fanns ingen orsak alls att skratta åt den, men jag kunde inte sluta. Jag skrattade så jag inte fick luft, och när jag inte fick luft började jag gråta. Så ställde jag mig vid frysen på Niska och funderade på vad som hände med mig, och kunde fortfarande inte sluta skratta eller gråta. Hahaha, innan kvällen var slut hade jag iaf svimmat för första gången i mitt liv. Galna grejer!

Idag gick allt i passligt tempo på jobbet igen och jag hann retas med både allt och alla. Såja!

Annars händer inte så mycket, jag tränar inte tillräckligt och är inte tillräckligt på gymmet. Sjukt_dålig_tjej_92. Men jag jobbar mig knäpp istället, och är uppe försent. Jobbar ju dock för att kunna flytta till England i höst, vilket jag försöker påminna mig själv om 260 gånger per dag.

Idag var jag ut och hoppade i vattenpölar för den delen. Jag hade gummistövlar och regnjacka, diggade det lika mycket jag diggar när vi har allsång till Fest hos Mange på jobbet.

Här är en bild från senast jag var ledig. Då passade Elin och jag på att få lite färg, Elin hade redan fått färg, själv brände jag upp mig efter 22 sekunder, så sen fick jag ha både bandana och täcke.

Kommentarer

 • elin säger:

  hahahaha, söta tjejer  och dessutom

  när kan vi leka någon dag?!

  2011-07-20 | 08:20:32
  Bloggadress: http://elinbiskop.blogg.se/
 • Malin säger:

  Söta tjejer indeed ..  Alla gånger ! Inleder dock ett jobb marathon imorrn, MEN kvällarna är ju fria ;)

  2011-07-24 | 00:17:43

Kommentera inlägget här: