thelifeofadreamer

Inter Island games JERSEY

Kategori: Allmänt

Jag drar iväg med morgonfärjan imorrnbitti, sedan tar vi flyget till London och därifrån vidare till Jersey och Inter island games 2011. Det ska bli skitkul. Ser fram emot det sjukt mycket. Har längtat efter det sjukt mycket. Ett av mina mål efter första korsbandsskadan var att tävla just Inter island games på Jersey. Nu följer jag med som ledare och (efter många om och men och efter att ha tänkt igen beslutet noga och dikuterat det en miljard gånger. Och nött det i mitt hvuud) som gymnast. Om allt går enligt planerna och redskapen där är något jag vänjer mig vid, så kommer jag att tävla barr. Det är såklart dethär beslutet jag gnagt på i 700 år fram och tillbaka och som hälften av mina blogginlägg handlat om på senare tid.

Jag kommer inte tävla för resultatet. Jag tävlar för mig. Jag kommer inte tävla för att stressa fram en prestation. Jag kommer tävla för att jag inte gjort det på snart 15 månader. Jag vill inte bevisa för andra att jag kan. Jag vill visa det för mig själv. Ni minns att jag den 18e januari skrev att min första tanke efter att ha slagit av korsbandet igen var "fan, jag höll inte. Jag vill aldrig mer göra dethär igen", dethär har hållit i sig. Jag vågar inte tro att jag håller. Och jag vill bevisa för mig själv att inget är slut än, och att jag är påväg framåt.

Min första tanke när hela denhär iden slog mig var att jag var totalt korkad. För det har bara gått 3 månader. Men jag gör inte en svår serie. Jag kommer inte ta risker. Jag kommer ha mjuka mattor, och jag kommer inte göra någto annat än saker jag redan tränat på i hallen. Om allt känns dåligt på Jersey kommer jag heller inte tävla.

Magkänslan. Känner jag att jag inte är beredd så kör jag inte, känner jag tvärtom så kommer jag alltså delta i min första tävling sedan april 2010. Jag tror ingen förstår hur mycket jag längtat.

Även om uppladdningen inför denhär tävlingen varit fantastiskt dålig för vårt lag så hoppas jag det blir bra i slutändan. Hela hösten stod vi gymnaster utan hall och för tjejerna att kämpa sig tillbaka till gamla tekniker har varit en rätt lång väg. Dessutom blev Frida oväntat sjuk för några veckor sedan och kommer inte följa med. Vilket är tråkigt, då hon hade haft en given plats i laget. Allt har ändrats sedan öpelen här hemma 2009, Jersey kommer bli något av ett mellanår inann vi alla ställer in siktet på Bermuda år 2013. Då jävlar.

Men ja, vad gör vi? Nu kör vi ;)

Kommentarer

 • Linn säger:

  Åh åh åh, jag håller tummarna så hårt så jag DÖR!!!!!!! <3 <3

  2011-07-04 | 06:46:39
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Jempa säger:

  Åh vad underbar du är! Jag hoppas att magkänslan känns helt rätt så att du får genomföra tävlingen :) Längtar tills jag också får göra comeback!  LYCKA TILL!!!

  2011-07-04 | 19:34:43
  Bloggadress: http://jempaspyssel.blogg.se/
 • Linn säger:

  Jag är så nyfiken så jag döööööööör!!! Hur går det?!?!?!? <3

  2011-07-07 | 17:19:46
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: