thelifeofadreamer

WIIIII

Kategori: Allmänt

Mitt i allt var det DM på idrottsplan och alla mina gamla friidrottskompisar var där. Innan kvällen var slut hade jag sprungit intervaller med Lucas, HUR KUL SOM HELST!!!! På fredag ska vi springa igen och jag är SÅHÄRRRR peppad på det. Träning ftw! Imorrn bitti ska jag simma. Jag ska bara försöka ställa in mig själv på att det faktiskt är möjligt att stiga upp klockn kvart i 7. Hihihihiihiihhih

ÅÅÅH VAD JAG ÄR GLAD NÄR JAG FICK SPRINGA AV MIG IKVÄLL :D :D :D

Kommentarer

 • Linn säger:

  Hihi men HÄRLIGT!!! :D Trodde ett tag att du skulle skriva att du hade ställt upp i en friidrottstävling också, typ 100m häck och vunnit. :) Du superkvinna!! Och sjukt vad dina planer inför hösten verkar spännande!!!

  2011-07-21 | 07:27:55
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Sofiia säger:

  svar: haha, njanå.. ska snart klippa mig då kanske det blir lugg, kanske kanske.. får se vilket humör jag är på! haha! Det är nog så men alla har ju uppsatt hår och träningskläder på då så vi ska nog känna igen alla ;)!

  2011-07-21 | 18:05:08
  Bloggadress: http://karlssonssofiia.blogg.se/
 • Malin säger:

  Linn: haha! maah, tankaen slog mig ska du veta ;) fast på 400 då. Dock insåg jag att jag måste ta ett steg i tagetoch först träna lite. Men vem vet innban detta är slut kanske jag gjort lite comeback på friidrottsarenen också. Hur som helst diggar jag intervaller. Så skönt att springa allt vad man kan.  Ja, blir hösten som jg hoppas blir det onekligen sjukt spännande !!!

  wiiii

  2011-07-24 | 00:20:29

Kommentera inlägget här: