thelifeofadreamer

00:55

Kategori: Allmänt

Godkväll på er.
Sitter för mig själv vid skrivbordet och har för tillfället inte en lika stor knut i magen som igårkväll, då jag idag till skillnad från igår lyckades läsa de antalet sidor hissa jag planerade imorse. Ligger fortfarande lite efter pga gårdagen, men det tänker jag läsa in imorrn.

Annars funderar jag på det mesta, och är rätt stressad just nu. Men det är bara att ta en dag i taget och göra det bästa av saken. Idag har jag hunnit med rätt mycket tycker jag själv, det har varit en bra dag! Inledde natten igår med att komma hem påtok för sent, och hann inte alls sova så mycket som jag ville. Men vem bryr sig, sova kan jag göra när jag blir gammal! Sen steg jag upp till 10 för att vara tränare i Bollis. Kom därifrån kl 1, och efter det käkade vi mammas nybakta bullar. Godis inhandlades, och serierna från American cup (gympatävling) analyserades. Därefter satte jag mig ner för att läsa hissa, men då rusade Elin in och ville ha hjälp med att fixa sitt hår och smink till en fest. Lätt att det är roligare än hissan tänkte jag, och satte igång med det. Superfint blev det faktiskt, min lilla snygging :D

Sen har jag hunnit med att 715 ggr högt och ljudligt berätta för min familj hur mycket jag störde mig på de åländska flaggorna som syntes i tvn under melodifestivalen. Jag hade ritkigt myskväll hemma med familjen ikväll, hur skönt som helst! Och ja, fel låt vann ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: