thelifeofadreamer

06 Your Day

Kategori: Allmänt

Klockan ringde 08.50, och då steg jag inte upp. Somnade om och vaknade av att klockan ringde igen 09.25. Gäspade, stirrade i taket en minut och sedan kastade jag mig ur sängen. På med träningskläderna, satte håret i en tofs, borstade tänderna och så iväg. 09.45 satte jag mig på Cykeln i idrottsgården för att värma upp. Sen träffade jag Åse och diskuterade lite med henne. Avslutade träningen vid lite före 11, då jag mest bara körde kondition, och satte mig i bilen.
Hemma drack jag lite apelsinjuice och bestämde mig för att plugga. 10 sidor hissa senare verkade matte så mycket mer lockande, och jag satte mig ner och räknade lite istället.
Sen duschade jag, och efter det kom Maria. Sen dansade vi lite tillsammans. Eller ja, alltså vi hittade på lite program till vårfesten för våra grupper. Fantastisk dans för övrigt!
Sen höll vi på att missa att vi hade skola, så 14.25 sprang vi ut genom dörren och körde till skolan. Där hade vi hissa och samhälla. Faktiskt rätt kul.
Efter det körde jag hem och lämnade av mina väskor, och åkte direkt till Bollhalla där jag drog mina grupper. Det slutade halv 8, och då for jag hem till B, och därifrån kom jag för typ en timme sedan.
Nu sitter jag och käkar, var döhugrig efter denhär dagen!

Fin dag, solen har lyst dessutom!

Kommentarer

 • Lina säger:

  Hej! roligt att du gillar bloggen:) och att du känner igen dig i hur jag tänker osv. För ibland känns det som om jag tänker och känner för mycket:/  Så fruktansvärt jobbigt det måste vara att vara tillbaka och sedan plötsligt vara tillbaka på noll igen. Lider verkligen med dig:( Men hur kunde det gå av, om du hade full styrka och så igen?  Nej jag ska ta det försiktigt och verkligen känna efter, så allt är bra när jag är tillbaka igen:)

  Fortsätt kämpa! KRAM

  2011-03-03 | 22:12:47
  Bloggadress: http://lbhs.blogg.se/
 • Gjermundirene säger:

  Your website is extremely interesting

  2011-06-07 | 14:24:02
  Bloggadress: http://gjermundirene.bloghandler.com

Kommentera inlägget här: