thelifeofadreamer

07 Your best friends

Kategori: Allmänt

Alltså, dethär var ju fantastiskt svårt det med. Är min bästa vän den som känner mig bäst, den jag delar flest minnen med, den jag skrattat mest med, den jag pratar med när jag är ledsen, den jag berättar alla mina hemligheter åt, eller den jag ser upp till? Jag har ingen aning. Faktsikt. Mina bästa vänner bildar tillsammans den ultimata kombinationen. (Och ja, alla de egenskaperna jag drog upp passar ju precis in på mitt vänstra knä. Det hela och fina och bästa. Det är nog det. Fan vad det är bra! Och joooo, jag är kär i mitt hela knä :D)

Men ja, såklart passar det in på domhär också ;)


Elin har jag känt sen hon föddes. Hon typ tvingar mig att känna henne, då vi är släkt, men ack så bra att vi är det. För hon är typ jätteknäpp och jättekonstig, och vi har gjort massor med kul ihop!

Stepp umgås jag ju lätt inte med varje dag då han bor hundra år bort, men han känner mig bättre än jag ibland önskar att han skulle göra. Han typ vet hur jag kommer göra innan jag gör saker. Jättekonstigt, jag vet!

Anna Jenny och Johanna har jag umgåtts med hela Lussetiden, och dom är så fina att man måste le lite när man tänker på det. Dom är så olika mig det går, men jag typ lär mig saker av dom hela tiden, jag är lite som en lillasyster, som inte fattar någonting! ;)

Maria känner mig också himla bra. Hon vet och förstår exakt och precis allt som har med gympa och göra. Hon är lätt den som hjälpte mig mest genom förra skadan. Sen har vi tränat och tävlat så mycket ihop att vi skulle kunna skriva 2 böcker om allting vi gjort.

Hanna träffade jag sent. Först i 9an, men hon tänkte hemskt lika mig, och vi har alltid snackat om allt som går att snacka om. Sen gör det ju det hela inte lite bättre då hon är en stolt sportnörd, precis som jag!