thelifeofadreamer

17 Your favorite memory

Kategori: Allmänt

Att välja ut ett enda minne under de arton år som jag levt och ha det som favoritminne går faktiskt inte. Men jag kan välja ett av dom.

Och då får det bli träningslägret vi var på i en vecka i Helsingfors sommaren 2008 med 09-gruppen. Vi tränade hela dagarna i Esbo, och på kvällarna käkade och shoppade vi i Helsingfors innan vi begav oss ”hem” till vandrarhemmet för att umgås och skratta tills vi fick ont i magen. I vandrarhemmet bodde vi 9 personer i ett 6-personersrum. Det var lottdragning vaarje kväll om golvplatserna! ;) Att minnas de mornar vi fick halvspringa till bussen för att hinna till salen itid till första passet, eller att tänka tillbaka på uppvärmningen då Frida sprättade rätt in i spegeln, är sånt som får mig att dra på smilbanden. När jag tänker tillbaka på next-tränaren (next kommer från att han visade ett ”kryss” med armarna när man gjorde dåligt vilket ledde till att man kände sig som i det där tv-programmet på mtv när man åkte ut för att man var sämst...) biter jag nervöst på naglarna och skruvar lite på migsjälv. Vi dansade magdans (?) med Next: s fru. Det var knäppt, men bland det roligaste jag gjort.

För det var 09 då. Det var gruppernas grupp, och vi hade så kul tillsammans att det finns inte.  Lägren i Kisakallio och Uppsala, alla tävlingar vi var på, all träning hemma i salen med Jelena, allt konstigt vi ställde upp på, alla vårfestprogram vi gjorde, alla uppvärmningar vi skrattade oss igenom, alla nya moment som skulle klaras. Och såklart öspelen, som vi tränade oss kolliga inför! Men det var det värt, för jag slår vad om att vi hade roligast av alla den veckan.Kommentarer


Kommentera inlägget här: