thelifeofadreamer

I found myself in Wonderland

Kategori: Allmänt

Allt jag gjort idag har jag gjort slarvigt. Som om inget skulle spela någon roll. När jag tänker tillbaka på kvällen tycker jag inte alls att vårt vårfestprogramförslag är riktgit bra, och inte heller ungdomsgruppens träning blev kul då jag var fantastiskt oinspirerad och fantasilös. Jag är trött, och vill helst lägga mig ner helt tyst ute på en grön gräsmatta och käka isglass. Sen slår det mig att sommaren är påväg, och att när mars månad är slut, så kommer sjukt många jobbiga saker att ha försvunnit. Första operationen kommer vara gjord, och studentskrivningar kommer vara skrivna.

Förresten är jag så arg på mitt knä för att det är sönder igen att jag inte bryr mig alls om hur det mår. Idag tyckte jag det skulle få testa på att jogga och hoppa lite. Inte ordentligt förståss, men jag lade tryck på det. Studsmattan på gympan studsar jag på påtok för mycket, och robotnick får snällt ligga på sidan och vänta när jag snurrar på räcket. Jag blir lite rädd för mig själv, och för vart jag kastat iväg mitt förnuft. Förhoppningsvis återfinns det efter operationen då jag äntligen är påväg åt rätt håll.

Idag är det två månader sen jag gjorde sönder mitt knä igen förresten. Bara 22 månader kvar då. Det är ju skrattretande.


Jag vill också! :(

Kommentarer

 • anna säger:

  <3

  2011-03-18 | 06:54:40
 • Sofia säger:

  Malin. Vi har alla fått bevis på att du alltid siktar uppåt, och du kommer få tillbaka den starka hjärnan med massvis med vilja, det tar bara lite tid.. Livet är en evig väntan tyvärr! Men du är super duktig som orkar och har orkat, och jag säger det här för din skull: Ge inte Upp! Jag har under alla år jag gått på gymnastik,i MGF hur mycket du kämpat, vad du har siktat till under alla år, Fortsätt med det!, för du har styrkan du har kroppen du har viljan, bara det att hitta det..  du är bra malin. hoppas du vet det.<3

  2011-03-18 | 06:56:25
  Bloggadress: http://karlssonssofiia.blogg.se/
 • emelie säger:

  jag håller alla tummar och tår för att du ska få kunna gympa igen!!

  2011-03-18 | 11:18:39
  Bloggadress: http://whirl.se/korsband
 • Malin säger:

  Vad ni är söta. Tack

  2011-03-20 | 23:59:10

Kommentera inlägget här: