thelifeofadreamer

19 Something you regret

Kategori: Allmänt

Imorse var jag ut och gick i 1½ timme för mig själv. Var jätteskönt. Jag har sedan ett par dagar tillbaka förstått mig på det fina i att gå ut på långa promenader..

I alla fall. När jag gick där bland träden funderade jag på denhär rubriken. Något jag ångrar. Och på mindre än en sekund insåg jag att det ju inte spelar någon roll alls att jag ångrar saker, då jag ändå inte kan spola tillbaka tiden och göra saker ogjorda. Mer och mer har jag börjat tro att om saker inte sker förr, så sker dom senare. Hade jag inte brutit korbandet i April, så hade jag gjort det senare. Det gör att jag inte ångrar så mycket. För det hade på något sätt hänt i alla fall. Inte som ödet eller "det är menat att hända", jag tror bara att det som händer, händer, och man kan därför inte ångra i efterhand, för det skulle ändå hänt.

Klart jag ibland skulle önska att jag tränat mer som liten, att jag lagt ner mer tid på franskan, att jag skulle vågat mer, att jag varit mer öppen, att jag inte vore så rädd för så mycket. Men vad spelar det för roll nu? Gjort är gjort och kommer aldrig igen. Och jag tror det är bäst så. För man lär sig så jäkla mycket av saker som inte går perfekt.

Nu ska jag snart iväg och luncha med min kusin. Hon är härlig hon.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: