thelifeofadreamer

Life is marching on, do you feel that?

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Jag är trött som bara den och ska strax lägga mig och sova och ladda om inför morgondagen.

Jag promenerar utan kryckor igen. 50 dagar efter operationen. Vet ni hur sjukt länge den är att gå på krycks i 50 dagar? Helt sjukt länge. Men nu är det över och det är jag galet glad över. Ett stort steg påväg tillbaka. Så ska det vara. Och allt ser bra ut, och jag har nya övningar jag ska köra, och om ngra veckor får jag studsa lite på benet (och jag ler såklart så mungiporna träffar öronsnibbarna när jag tänker på det ..).

Sen började jag på mitt sommarjobb idag också! Nere på Pub Niska i hamnen. Funkar helt bra, men man känner sig såklart helt borta första dagen. Blir nog kul att jobba där i sommar. Har lovat mig själv att inte käka plåtbröd så det står ut genom öronen, eller dricka mig kollig på läsk. Tss.

Imorrn ska jag gymma ett långt pass (i och med att jag jobbar mycket kvällar kommer jag måste köra mycket mer på gymmet för att behålla all styrka jag annars kör på träningarna i bollhalla..), dra ett vikariat i en skola och sen jobba på Niska. Fint så.

Denhär bilden får då så fint symbolisera hur jag hoppar av kryckorna ;) Klyftigt va? Tss

Kommentarer

 • Linn säger:

  Hääärligt Malin!! Jag gick på kryckor i sex veckor, näääästan lika länge!!!! Nu går det framåt!!! Kram Linn

  2011-05-20 | 07:10:52
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Esmeralda<3 säger:

  Hej:)

  Skulle du kunna kolla runt i min blogg och berätta vad du tycker om den?Kom gärna med förslag på förbättringar om du har det:) Eftersom det är en musikblogg så får du gärna komma med tips på låtar. Om du gör egna låtar eller covers från andra låtar så får du gärna skicka in dem om du vill och då får du en länk också:)

  Om du gillar min blogg så får du gärna lägga till den på bloglovin så lägger jag till din med

  Ha det bra!

  2011-05-20 | 17:11:34
  Bloggadress: http://bestofmusic.blogg.se/
 • Malin säger:

  Jaa, man blir ju lycklig när det år åt rätt håll!! :D

  2011-05-21 | 11:38:46

Kommentera inlägget här: