thelifeofadreamer

SÅDÄRJA!

Kategori: Allmänt

Jag har påriktigt väntat på att få se Finland ta VM-guld i hockey sen jag var så liten att pappa kunde förklara hur spelet gick till. Av den orsaken stod jag och hoppade i soffan ikväll när dom väl gjorde det. Ropade "wiiiwiwiiiiwiwiwiiiii" gjorde jag också, och high five:ade alla andra som samlats kring tvn. Efter det grät jag lite glädjetårar och kastade chips. Sen klistrade jag på världens största leende och började messa alla mina svenska vänner. Kul ändå, då det alltid brukar vara jag som får mess efter matcherna. Sport gör mig knäpp. Och jag hade fantastiskt gärna sett denhär matchen med min farbror. Han måste typ springa runt huset och jubla eller något..

Och jo. Idag får alla tycka att hockey är jätteviktigt.

Finland är bäst i världen, HURRAY! :D


Kommentarer

 • Peter säger:

  Hahaha. Jodu, jag kunde inte sitta ner och kolla. Alla andra sov här i huset och det var svårt att dämpa sej;) Vid slutsignalen stod jag och tjöt som en barnunge. Stolt som få var och är jag!  MAAILMANMESTARUUUUUUUUUUUUUS!

  2011-05-16 | 10:38:39
 • Linn säger:

  Tur jag har varit i Paris och kollat på gymnastik-SM så att jag inte riktigt hann engagera mig... Jag som kan vara en riktig hockeytönt (när mitt favoritlag vann SM så skrek jag som en tok, bölade lite och gick runt med en nyckelkedja runt halsen på jobbet i flera dagar) men ibland är det ju en fjollsport. ;)

  2011-05-16 | 14:22:26
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  P: Haha! ÅH jag hade så gärna velat se det! :')

  FANTASTISKT att dom vann!  Linn: åååh vad avis jag blir när du säger att du vart på gymnastik SM !! (för övrigt lipade jag typ när jag hörde att Ida Jonssons korsband var av igen, så hon inte kom till start).

  Och sååå många ggr swe vunnit känns det otroligt skönt att det var lejonen denhär ggn ;)

  2011-05-17 | 18:58:28

Kommentera inlägget här: