thelifeofadreamer

Yepp

Kategori: Allmänt

Jag har dött tre gånger de senaste dygnet. Jo.
Jag halkade igår. På asfalt med grus på sig. Måste ha sett helt fantstiskt fult ut. Jag landade med benet under mig, och insåg under tiden det tog att falla till marken att det var mitt opererade ben som skulle komma att böjas in under mig. detta ledde till svår ångest och panik. jag smällde i knäskålen i marken och hade benet böjt bakåt i full böjning mot rumpan. Ställde mig upp med en gång och upprepade "nejnejnejnejnejnejnejnejnej" i huvudet. Det var första gången jag dog.

Andra gången var imorse. jag messade Åse vid 8 och berättade vad som helst, fick en tid till henne 2h senare. tur att hon är bäst. När jag träffade henne satt jag och skakade. Var nervo som ett as. Jag fick lägga mig ner, vi kollade svullnaden. Och sen. Lachman. Hon tog tag i underbenet, drog, och.. det sa STOPP. Det fanns där än. Korsbandet. Då dog jag igen.

Tredje gången jag dog för dethär dygnet var igår kväll när jag var på barr igen. Bara kippar och vippar och jättar (på räck). MEN, en början. Och om ni undrar om jag får göra det jag gör. Nej det r inte uttryckligen sagt så, men de övningarna är ingen fara. Jag skulle för allt i hela världen inte riskera att knät for igen.

Låg uppe till över 3 inatt för att se hur mycket knä sulle svullna (tecken på kb-skada) och vaknade halv 7 imorse. Jag är lagom trött, men ack så glad! Jag vill aldrig halka igen i hela mitt liv. Huj.Såhär såg det ut igår. Det är senan dom tatt som fått sig en smäll. Den och fettkudden under senan är det som gjort att knät svullnat lite igen. Fettkudde, vilket fult ord .. Pff

Kommentarer

 • Linn säger:

  Åh åh åh åh jag dog också lite när jag läste. Men S K Ö N T! Jag hade fan satt mig på färjan och åkt för att hålla om dig om det nya korsbandet hade rykt för lite taskigt grus på asfalten. Men var nu rädd om dig människa!!! <3 <3 <3 Så hårt som du har kämpat!! Det är all rehab som du har gjort hittills som gjorde att du klarade dig! <3 <3 <3

  2011-05-25 | 20:48:54
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • malin säger:

  Tusen tack Linn. Mitt hjärta stannade för en stund när det hände. Vet verkligen inte vad jag tagit mig till om det hänt. Och ja, man får aldrig sluta rehabträna!

  2011-05-27 | 12:23:53

Kommentera inlägget här: