thelifeofadreamer

I Loughborough

Kategori: Allmänt

Är allt rätt bra just nu. Rezgar kom i fredags. Sprang hem efter träningen och duschade det snabbaste jag kunde innan jag sprang iväg för att träffa honom. Efter en halvtimmes joggingtur genom halva campus (och tillbaka igen) hittade jag honom, Jimmy och Ted på det stället det var meningen att jag skulle möta dem från början. Efter att ha skrattat åt att de tappat bort sig for vi ner till stan för att käka. Var typ det godaste jag ätit. Dels för att jag var så sjukt hungrig, och dels för att jag tyckte det var så kul att se bekanta ansikten igen.

På lördagen arrangerade vi tacoskväll. Christina lagade Tiramisu, och killarna lagade brownies. Jag och Georgina fixade i ordning tacosen. Sharpay och Ellie var också med. Vi lekte "Who am I" och snackade. Sen sa jag hejdå till Ellie. Det var jättekonstigt. Har gått till alla lektioner med henne, och nu har hon farit hem. Ska hålla alla mina tummar för att hon faktiskt löser de problemen som låg i grunden för beslutet hon tog. Kvällen avslutade vi på Rain inne i stan, och jag hade roligt. Dansade det töntigaste jag kunde med Christina, och vi skrattade så vi tjöt flera ggr.

Idag har vi lagat pizza och promenerat i stan. Och sett på satc. Och pratat. Och verkligen inte tänkt på skola .. (haha, blev helt chockad när jag insåg att det är måndag imorgon).

I helgen har dagarna på något sätt bara gått. Och det har känts så bra. Nu sover (!) min pojke här brevid mig, och jag borde väl göra detsamma. Imorrn väntar skola, och på tisdag åker vi in till London. KUL!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: