thelifeofadreamer

Middag i Nottingham, prov och träning

Kategori: Allmänt

Igår efter att ha skrivit mitt första prov (exercise physiology) åkte jag med stavhopparna till Nottingham och käkade middag. Det var jättetrevligt, vi kommer alla bra överrens, och de är jätteroliga.

Idag hade jag en presentation på Sociologyn.. haha, jag var inte med när gruppen träffades och snackade igenom vad som skulle sägas. Så det enda jag visste var att jag skulle snacka om betydelsen av lika kläder inom fotbollslag här på Lboro. Snackade på som bara en internationall student kan, och hoppades klassen förstod hälften av det jag sa :)

Sen tränade jag gympa, och efter det stavhopp. Synd bara att mitt knä är bajsigare än bajs. Jag vet att jag pressat det genom löpningar etc. Men efter att bara ha sprungit in ansatser idag till stavhoppet fick jag blåmärken på knät och nu tar det ont när jag går på det. Vilket det inte gjort förr. Så kul att saker vill gå åt rätt håll... Jag blir så trött då det enda jag vill är att kunna träna. Nu ska jag sova, imorrn är en ny dag, och jag kan alltid köra crosstrainer ist för löp.

DESSUTOM, skällskällskäll till Frida Fanny och Jutta för att ni inte uppdaterar era bloggar!

Kommentarer

 • Frida säger:

  Bläbläblä jag hatar leder, hoppas ditt knä tar sig samman snart. Tycker du förtjänar det

  2011-11-30 | 07:17:07
  Bloggadress: http://dezdemonas.blogspot.com
 • Linda säger:

  Halloj,  har haft ordentliga datorproblem ( läs blue screen of death) här hemma så inte varit på nätet på ett tag. Det blev en hel del blogg inlägg att läsa ...som jag missat. Tråkigt med ditt knä :( Gör int fär mycket nu och låt det vila också emellan! Hoppas det blir bättre snabbt igen! Kul med besök hemifrån...i flera omångar! Och att du verkar ha "kommit igång" ordentligt nu. Jag sa ju att det skulle ta sig! =)

  Avancerad balett!?!? Jaha...man upphör inte aldrig att förvånas över alla dina talanger! Haha!  Många kramar fr Öhbergsvägen! Vi ses till jul! =)  / Linda

  2011-11-30 | 18:03:44
 • Linda säger:

  Öööh...och så ignorerar vi den dåliga svenskan då jo...=) Hmmm...har visst lite bråttom över tangenterna ibland :)

  2011-11-30 | 18:05:36
 • Peter säger:

  Tur att syrran hann korrigera, jag skulle just börja härja om dubbelnegationer och sånt;)Ha det gött Malin, ses snart:)

  2011-12-01 | 16:48:13
 • Malin säger:

  Frida: Tusen tack! Jag håller med. Kan inte fatta att det snart gått 20 månader sen jag förströrde det från början ..  Linda: haha :P Ao, har hänt rätt mycket dehär veckorna, och mer och mer in i allt kommer man nog. Dock är det mycket stress nu med uppsatserna och få allt inlämnat i tid innan jul! Syns snart :D  Peter: haha! Sååå noga är det ju inte ;) Yepp, ses snart :D

  2011-12-02 | 16:31:11

Kommentera inlägget här: