thelifeofadreamer

Onsdag

Kategori: Allmänt

Tja! Denhär dagen har gått snabbt, och det känns som jag inte fått ngåot gjort alls!! Steg upp, och for till hallen och tränade direkt efter frukost. Träningen gick bra, återigen fritti till hands på räcket, och jättar på barr. Efter gympan for jag direkt till HiPac för att köra ett styrkepass med stavhopparna. JÄTTEBRA idé, då jag har sjuk träningsvärk överallt .... Jag vet att jag kört på hårt de senaste veckorna, och har tyckt att kroppen pallat det rätt bra. Men nu har jag ont överallt + att jag har känningar i mitt lår när jag springer.. får se till att vila ordentligt på lördag!

Sen har jag varit på sminkparty med 5 tjejer från Afrika. De lyssnade på afrikansk popmusik, och diskuterade foundationfärger. Jag satt där och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Missförstod hela grejen när Sharpay undrade om jag ville komma med, vilket gjorde dethela än mer underhållande. Vem ordnar sminkpartyn????? hahahahahhahhahhahaahhaa


Han här tränar på Lboro. Och är fantastikt duktig. Han kommer troligtvis kvala till OS i London i sommar, och spenaderar dag in och dag ut i hallen. Dessutom tänkte jag att ni skulle få se hur salen ser ut :)
Kolla från 0:50-1:20 när han gör volter. Sen är hästen tråkig, så kolla från 2:25 och framåt. Och även om det inte är från hallen men KOLLA från 5:15, hur coolt??

Kommentarer

 • Frida säger:

  ÅH! Sminkparty <3 Känns kanske lite väl hemmafru-och-småbarnsmor-som-är-trött-på-livet-och-vill-göra-något-"nytt". Så kul att du blev ditlurad utan att förstå vad du gav dig in på :D

  2011-11-10 | 07:04:27
  Bloggadress: http://dezdemonas.blogspot.com
 • Malin säger:

  Haha, jag vet! Jag trodde vi skulle och se på olika håruppsättningar........ (bara för att tillägga så var sminket på bordet blandat med frusen kyckling och flingor, för de åt middag samtidigt). Jag gick hem innan klockan halv 11 :)

  2011-11-10 | 14:56:24
 • Anna säger:

  Skit vad cool film!!! Bara en engelsk gymnast skulle klara sådana trick med fotbollen ;)

  2011-11-11 | 05:32:33
  Bloggadress: http://chestofwonders.blogg.se/
 • Malin säger:

  Haha, visst är han grym!!!

  2011-11-14 | 02:16:08

Kommentera inlägget här: