thelifeofadreamer

Time is what prevents everything from happening at once

Kategori: Allmänt

Idag på stavhoppet ville Hen att vi skulle klättra i rep. Först två ggr utan fötter, och sista ggn skulle vi klättra 10 steg utan fötter, och efter det fick vi klättra så högt vi kunde med ben. Sen när man är högst upp så släpper man greppet och faller ner på stavhoppsmattan, vilket är SÅHÄR KUL. För att utnyttja detta till max klättrade jag och Olivia till toppen av repet och släppte därifrån. Vilket var 10 meter!! Jag är inte höjdrädd eller så, men när jag hängde där uppe med repet i händerna och fötterna dinglandes 10 meter upp i luften undrade jag vad jag höll på med. Och sen när jag släppte trodde jag jag skulle dö, man föll ju så himla snabbt! hahahaha... det var hur som helst dagens adrenalinkick för sen var jag helt speedad och löpningarna efteråt gick lätt. Träningen i gympahallen gick också bra idag! Gjorde flickis på en högre bom, men med klossar under, och så gjorde jag jättar med George på barren (enskalm).

Och sen fick jag ett paket av min mormor idag också. Det var så fint ♥ Dessutom fyllde världens bästa morfar 80 idag. Han är den coolaste som finns. Han har fb och mac, och seglar och cyklar och härjar och lagar mat och har sig. Dessutom är han snäll och skjutsar på en precis när man behöver det. Typ som en superhjälte.


Här är förresten mina nya vinterskor!

Och här är en bild på mig när jag inte borstat håret

Nu ska jag tutta, har IT-lab imorrn bitti och träning direkt efter det. Hoppas allt är bra hemma, och att ni tar hand om er. Mamma, idag åt jag fisk (lax) och potatis för första ggn sedan jag kom hit. Och så åt jag saltgurka, rädisor och sallad till. Och mjölk. Bara så du vet att jag klarar mig, och käkar annat än godis ;) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: