thelifeofadreamer

We built this city on Rock an' Roll

Kategori: Allmänt

Jag är tillbaka i Bill Mo igen. Ville bara springa allt vad jag kunde och hoppa på tunnelbanan åt det håll pappa for idag, men tvingade mig själv att sätta den ena foten framför den andra och åka tillbaka till King's Cross för att ta tåget upp mot Nottingham. Jag kommer ju hem snart. Men kan inte påstå annat än att jag längtar så jag spricker och nästan går sönder.

Efter resan tillbaka hit var det meningen att jag skulle plugga. För jag har prov imorrn. Och jag försökte! På allvar. Vilket slutade med att jag somnade, och vaknade 2 h senare av att Rezgar ringde. Ha. Då är man intresserad ... (eller trött).

London var såklart jättekul. Fast jösses amalia vad vi gick. Igår natt efter att vi varit på musikal (The Rock of Ages), käkade vi middag (JAG FICK ÄTA BEARNAISE SÅS!!!) och sen (efter efterrätten! hehe) skulle vi ta tunnelbanan tillbaka till London Bridge där vi bodde. Men då hade den stängt. Och bussarna hade vi inte mynt till, så vi gick. Och gick. Och gick. Och.. gick :D :D :D tills jag tröttnade efter en och en halv timme (på riktigt), så då stoppade vi en taxi. Då var jag nöjd. Sen hann vi se Camden också, där ska jag lätt köpa julklappar nästa helg (ska till London med Chrsitna då och shoppa). Och så såg vi Trafalgar Square, Big Ben, Westminster, London Eye, Covent Garden, Leisecter Square, St Paul's och 78 andra platser under vår nattpromenad. Och så hann vi gå till M&Ms world! Hurra!

Om jag var nöjdtjej  när jag fick ta godis ur dom där godisrören? JO!
Pappa skrattade mest åt att jag var lyrisk...
Camden!
Matmarknad i Borough hann vi också med!
På Trafalgar Square hittade jag en nedräkningsmaskin till OS.
Dethär är Big Ben. Fotade den mest så jag skulle komma ihåg att vi gått förbi den, och inte traskat runt i cirklar........

Kommentarer

 • Anna säger:

  ååh ja älskar London!! ja måste komma o hälsa på dig nån gång nästa år så har ja en bra anledning att åka dit igen! ;)

  2011-11-28 | 19:39:25
  Bloggadress: http://chestofwonders.blogg.se/
 • Malin säger:

  Jaaa det får du göra :D

  2011-12-01 | 01:37:53

Kommentera inlägget här: