thelifeofadreamer

Weekend

Kategori: Allmänt

Ännu en vecka är snart slut! Denhär helgen har jag och Christina varit ensamma i lägenheten. Det märkte vi i lördags, då det var allt för tyst och ingen hade rört ngt i kylskåpet. Julia hade dragit till sin pojkvän i Birmingham och Sharpay for till London för att träffa delar av sin familj.

På fredagen bestämde C och jag oss för att gå på Haloween fest till the Union. Vi fixade och trixade i ordning oss i säkert en timme, och såg iaf ut som någonslags monster/vampyrer. Sammanlagda kostnader för outfitsen var 2 pund. Som sagt fixade vi oss klara, sen stod vi en timme i kö för att komma in .... sen var vi där 20 minuter, och sen gick vi hem. Haha. Det var så puffigt och kuffigt att det inte ens gick att dansa! ¨


"se farlig ut"

På lördagen hade jag gympa på morgonen, sen gick jag på stan och inhandlade kuddar och dator (och hallon). Sen mötte jag upp Georgina och så satt vi och snacka om gympa och korsband och biomekanik i 3h.. tur för mig att hon är bra på matte!! Efter det kikade jag och C på "Miracle", en film jag inte sett. Sen installerade jag datorn halva natten och sen tutta jag.


Den högra är min nya dator :)

Jag och Georgina!

Idag vaknade jag kvart i 11. For på balettuttagningar klockan 11.15 och kom därifrån 1½h senare. Dock visade det sig att uttagningarna var för "advanced level", kul att jag missat nybörjar uttagningen och gick på den uttagningen som var för de som dansat förut! haha, skrattade halft ihjäl mig åt mig själv under tiden vi dansade, men det var jättekul :) Sen gick jag hem och åt. Och skypeade. Sen joggade jag, och poff så är det kväll. Var förresten så svettig efter jag joggat att Christina frågade om jag duschat med kläderna på. Mysigt.

Har gjort hälften av det jag skulle göra denhär veckan (har typ inte öppnat bankkonto eller laddat låtar till iPoden). Har tränat 10 pass dock, vilket jag är fantastiskt nöjd med. Och godisstrejken höll till i lördags, då jag bestämde mig för att det är ok att käka godis på lördagar men inte i veckorna... ;) hehe (vi får väl se hur länge det håller)

Dell Inspiron

Kategori: Allmänt

Ni vet hur man säger att man "växer" genom att flytta hemifrån. För att man måste klara av saker själv liksom, lösa problem. För mig är det att få igång en dator samt ansluta till HallNet. Det har jag gjort ikväll. Nu sitter jag nöjt framför min nya Dell, som har en fungerande skärm (♥), och som inte låter som en dammsugare. Man kan ju inte vara annat än nöjd. Dessutom försökte de på affären tvinga på mig ett operativsystem som kunde "omvandla" tangentbordet till ett svenskt. Jag tackade nej (det kostade 250 pund), och vips hittade jag en knapp på denhär datorn som gjorde att jag hade å ä ö.

Så, nu var inlägget kring datorer avslutat. Som ni märker blev det mycket kort. Det är ett område jag inte har mycket kunskaper i. Eller ja, jag har nog inga kunskaper alls... om det inte gäller att ansluta till HallNet då.

I <3 Skype

Kategori: Allmänt

Skype är nog det. Ni behöver inte ifrågasätta ljussättningen på tredje bilden. Förklaringen är enkel, mamma satte igång kameran den dagen. Hahaha, sista bilden ♥

Idag ska ni få lite citat från dagen.
"I'm very pleased with you Malin. Very well done. Very well!" -av Hen (tränaren på stavhoppsträningen :D:D:D)
"Do it one more time please.... (silence) ... I actually like it. A lot." - Hen (trodde hon var tyst för att min teknik var dålig, MEN tydligen inte!)
"Hey, I'm looking for a soft tennis ball and black feathers. Do you have that here?" - Christina (Hon är rolig den flickan, om ni undrar varför hon sökte dessa saker, så har jag själv ingen aning..)
"I know I promised Sharpay not to eat the Lindt chocolate I bought 3 days ago within 2 weeks. Therefore I had to get some new chocolate for today..." - Chrsitina (Fiffigt om inte annat!)
"Apparently we are flat of the week..." -Jag (Det är till och med sant! Fast så är vi ju 4 tjejer här i lägenheten också, och alla är tävlingsmänniskor och vill ha en stjärna, som man får om lägenheten är fint städad ;))
"Oh dear god, I have to call my mum right away!! She's gonna be so proud. I might get some extra money actually..." - Shapay (som tydligen blivit nerskälld av sin mamma förra året för att allt var så råddigt där hon bodde då. Blicken när hon hörde att vi var veckans lägenhet var sjuk)

Hey Ewe

Kategori: Allmänt

Det har varit sådan bejsvecka hittills denhär veckan, därför var det extra skönt att allt kändes rätt bra när alla vi gymnaster dansade inne på the Union utklädda till golfare ikväll. Eller ja "utklädda", man tager vad man haver (knästrumpor i 9 fall av 10) och så leker man att man är jättemycket golfare. Det lätt roligaste var när vi dansade på stora dansgolvet och det bara var vi (typ 15 pers) där. Haha!

Idag har jag lekt pessimist hela dagen. Det gick ut på att säga till mig själv att träningen skulle bli dålig. Sen for jag dit, och så blev den rätt bra. Mjaa. Fast fortfarande, det stör mig så sjukt mycket att det int är struktur på träningarna, man ska strukturera upp dem själv. Håhå säger jag bara!

Imorrn bitti har jag lektion klockan 9, så jag ska gå och sova precis. Måste dock tillägga att klockan inte är så mkt som det publiceras under inlägget (som min mamma trodde ;)).

Hej och hå, outfitsbild! Undrar ni över posen, så leker jag golfare på den med. Julia skrattade ihjäl sig under tiden hon tog kortet :(

Ruby, Hannah, Matt (ansvarig för alla social events vad gäller gympan), Emma(?) och Georgina!

G, Ryan och och och mjaa, ingen aning :D

G och Emma, och G och jag!

Tajsdag

Kategori: Allmänt

Öde! Har sådan träningsvärk i armar och hamstirngs att jag kände för att låtsassnyfta för att få lite empati (vs sympati??) när jag traskade hem från HiPac ikväll. Är helt slut också, och har varit det hela dagen. Inledde med Sociology seminar imorse klockan 09.00. Efter det (HÖR OCH HÄPNA) läste jag biomekanik i 1½ timme (dock kollade jag fb först). Efter det var jag otroligt positiv och optimistisk vad gällde biomekanik. Sen IT, sen gympaträning och sen ..... biomakanik, laboratory. Hamnade med de två mest besservissiga tjejer jag någonsin träffat. En av dem sa "brilliant" var 3e sekund, och den andra mumlade alla uträkningar i speedad fart innan hon högt och ljudligt proklamerade värdet hon fått fram. Vad värdet betydde har jag ingen aning om. Jag tror inte jag sa ett ord på hela lektionen, var i chock kring vad jag skulle säga. Dels för att jag inte fattade någonting, men mest för att de där tjejerna inte på något sätt tyckte vi skulle jobba som en grupp. Efter det var jag sur. Direkt från laboratory till  stavhoppsträning. Vilken gick bra, jag fick springa 4-steg in till boxen (?) där man sätter staven, och göra som ett skutt upp på mattan. Det tar sig, innan jul hoppas jag på att ha gjort ett stavhopp till och med ;) Sen snackade jag med en tjej som heter Justina, hon är från Singapore och jättesnäll. Gillar henne. Hon lärde mig räkna till fem på kinesiska, det låter typ "i, e, sö, shi, å", mjaaa skillad_tjej_92. Nä, nu ljuger jag. För det minsta jag känner mig här borta är skillad. Helt sjukt. Tycker helt ärligt jag ligger i den sämre halvan vad gäller allt. Lite jobbig känsla sådär. Men ja. Kanske skulle jag vinna om de hade tävling i att sjunga med stängd mun. Eller prata rövarspråk. På svenska.

Min favvovideo för nu

Tja

Kategori: Allmänt

Idag har varit en dålig dag från början, men iom att jag konstaterade det tidigt har jag bara gjort det bästa av dagen. Inledde med att jogga till min första lektion, för jag var sen. Hann i tid. Under Analysis and performance in gymnastics timmarna får jag visa grejer i salen, då jag gympat förut. För vi är ihopslagna med en annan grupp som inte gympar. Därför ville George idag att jag skulle hoppa på en fast track (som en lång studsmatta), hoppa över en kloss som låg där och landa på fötter på andra sidan. Fine, tänkte jag, och skulle göra ett grenhopp över klossen. Dock räknade jag inte med att den var mjuk. Så händerna sjönk ner i klossen och jag hade så mycket fart att jag började överrotera. Insåg med en gång vart det var påväg och försökte "böja in mig" i en kullerbytta. Det räckte inte farten så istället landade jag MITT på huvudet. Under hela denhär tiden stod ju då klassen och tittade på, för att få veta HUR MAN SKULLE GÖRA. Kul.Annars så har jag glömt hur man pratar engelska. Igår glömde jag bort vad flygplats var. Skojar inte, stod där och såg dum ut i 5 sekunder innan jag fick förklara att det var stället där flyplan lyfte från(.......). Trevligt när ord försvinner och återvänder efter de antal sekunder som krävs för att få en att låta ännu dummare än man redan känner sig!!! Ibland börjar de diskutera ens accent också. Då kan det låta såhär:
- Where are you from, I cant really tell it by your accent.. Are you from Alaska??
eller
- ooh, are you from South Africa?? We spent our holiday there last year!
eller
- Wales! No no no ... hm let me think. Are you from Cape town?

Alaska och Sydafrika. Känns exotiskt sådär. Väntar på gissningar som Brasilen, Påskön och kanske något ställe i rätt världsdel :)

Nu ska jag påbörja alla projekt jag skjutit på under dagen. Godnatt

We're gonna get stronger, we're gonna reach higher

Kategori: Allmänt

Godkväll. Ska snart krypa ner i mina nybäddade lakan (!! detta skulle kunna vara den sysslan jag hatar mest av hushållsgrejer, att byta lakan), men först ska jag googla lite. Hehe. Idag har jag tvättat (till och med de andras tvätt!), hängt tvätt, varit på Bill Mo brunch (bestod av vitt bröd...), hängt i köket med Sharpay och Christina, sett Bridesmaids, skypeat hem (och till Bournemouth!) och sist men inte minst inlett godisstrejk. Imorrn är det ny skolvecka, och jag har min "jobbigaste" dag imorrn, vilket innebär en dubbeltimme samt två enkeltimmar. Tror jag hade längre skoldag när jag var 7 år faktiskt.


Min Johanna. Hon är så fin hon. Dessutom rockar hon Bmouth

Uppdrag för veckan blir följande.
1. Köpa ny dator! Det ska bli jättekul och jättejobbigt. Det kostar pengar, men å andra sidan kommer den ha en fungerande skärm istället.
2. Öppna engelskt bankkonto
3. Träna 10 pass (5 gympa, 3 stavhopp, en jogg och en balett!). Har ju varit sjuk, så det har inte funkat hittills. Dessutom vet jag inte om jag tränat så mycket någonsin, UTMANING :D
4. Hålla min godisstrejk (kräver egen punkt).
5.  Uppdatera min iPod med de låtar jag lyssnar på mest just nu.

FÖRRESTEN!!!! OM 20 DAGAR KOMMER REBUS HIT :D:D hihiihihhi, yess

Godnatt, och sov gott

I play by my own rules

Kategori: Allmänt

Heeeeej! Hihihihi
Idag steg jag upp mycket senare än jag borde, men skyller på att jag drömde cp drömmar. Sen duschade jag, käkade frukost och sprang över till the Union för att kolla in ett Vintage fair som var där. Var riktigt kul att traska omkring och kika på alla second hand saker de hade. Kom hem med ett hårspänne/smycke som jag tyckte om :) Sen gick jag på stan med Georgina och inhandlade en hot water bottle :D samt lite annat. Efter det gick jag hem till henne och drack varm oboy och snackade om gympa. Sen till Bill Mo och laga middag och prata med tjejerna här. Jag och Christina (som lätt är godismonstren) bestämde oss för att baka brownies. Vi hade inget recept dock, så vi hittade på ett. Sedan kom Julia och gjorde oss sällskap, så vi satt och snackade i köket ända tills nu. Imorrn ska vi tydligen på Bill Mo brunch klockan 12, och så ska vi se the world cup final i Rugby. Dock inte live, det är för tidigt på morgonen ;)


Julia och Sam

Mah, jag vet hur förvirrande det är när jag skriver namn hela tiden på folk ni inte träffat. Det brukar lätt vara orsaken till att jag slutar läsa bloggar. För att jag inte hägner med. Så här är de jag hänger med/snackar med mest.

Christina, delar jag lägenhet med. Är från Luxemburg, blond och jättegullig. Hon pratar mycket, är simmare och älskar choklad.
Julia, delar jag också lägenhet med. Hon är från Southampton, brunett och spelar volleyboll. Äter jättenyttigt och är superlätt att prata med.
Sharpay, är min tredje lägenhetskompis och är från Nigeria ursprungligen. Hon är den enda som inte håller på med idrott i vår flat. Men hon har världens skönaste humor och driver med oss hela tiden (särskilt kring hur knäppa hon tycker vi är då vi rusar på träningar hela tiden). Hon ser mycket på film, och har en dialekt som är assvår att förstå!
Ellie, går samma kurs som mig. Och bor i samma kvarter. Hon är från Eastbourne och jag brukar gå med henne till lektioner etc. Hon hittar alltid på saker att göra!
Georgina, gympar med mig. Hon har också brutit korsbandet två gånger och älskar att prata om gympa hela tiden (hehehe), dessutom går vi samma kurs. Hon studerar minst 2 h per dag .....
Olivia, går andra året här. Det var hon som tipsade om Lboro från första början. Dessutom gympar jag och tränar stavhopp med henne. Hon är jättesöt med mig och är den jag frågar om allt jag inte vet. Dessutom är hon grym på gympa, även om hon är skadad nu.  
Fabian, går jag samma kurs som. Han är halvnorsk, men vi snackar engelska med varandra iaf. Han är rolig och lätt att prata med. Dessutom använder han ironi hela tiden, och gör det på ett kul sätt.
Hannah, går samma kurs som mig. Bor i Faraday, är rolig och nyfiken och snackar mycket.
Ryan och Grant, gympar jag med. De är knäppa och dansar jätterolgit. Dessutom kläcker Grant ur sig fåniga/roliga kommentarer jämt.

Hoppas allt är bra
// MP

Im holding out for a hero

Kategori: Allmänt

Imorse ringde min väckarklocka klockan 10 och jag ville inte stiga upp. låg och snoozade och vägrade röra mig ur fläcken (fast jag borde) fram tills kl halv 11. Sen gick brandalarmet, så det var bara att hoppa ur sängen ....
Skola, springa till stan efter böcker, laboratory (som till och med var kul!), träning i salen, middag och bio (Nya versionen av Footloose) har jag hunnit med idag. Denhär helgen har typ alla sina familjer på besök då det är half term för skolorna, de svenska tjejerna jag träffat här har båda åkt hem till sverige över helgne också. JAG ÄR INTE ALLS AVIS.

Annars kan jag ju berätta för er att jag hoppade upp och ner (typ en blanding mellan harskutt och grodhopp) idag när jag fick ett paket min moster och min kusin skickat till mig!!!!!! MAAAAH VAD GLAD JAG BLEV! Det innehöll smågodis, skvallertidningar, små burkar och flaskor med  krämer, en sminkväska och pund. Båste massa slängpussar hem till dem till Åland (då trodde Christina jag blivit knäpp). Tusen tack!

Här är för övrigt en video från när vi övade till Sing offen för ngra veckor sedan. Diggar "tileyatickitenga"-ljudet samt "tick tick tick tick BOOM NASTY BASTARDS, BOOM BOOM NASTY BASTARDS"-delen, bäst.

It's getting hot in here

Kategori: Allmänt

DE HAR SATT PÅ VÄRMEN!! Maaaah, jag sitter i mitt rum i linne och tights och fryser inte :D :D helt fantastiskt. Dessutom har jag inkasserat två par fingervantar för £0,75 styck! Inte illa alls, har beställt ett par vinterskor dessutom och ska leta reda på en mössa. Vinterjackan och halsduk är standard på morgonen och hösten har verkligen kommit hit nu! Annars är mitt rum kaoz, igen, och jag borde plugga. Redde ut lite fysik begrepp idag på dagen, men det motsvarade ungefär 1/32 av de jag borde göra. Okej nu ljög jag. Kanske 1/5.  Imorrn har vi Laboratory i Exercise Physiology och jag är nervo som fasiken för det. Ikväll tränade jag stavhopp och det var jättekul, och på dagen hann jag ta en tupplur samt köpa flygbiljett hem till jul. Sen redde jag ut min ekonomi, så jag håller min budget samt så käkade jag lunch. Var över till Ellie också och snackade med de i hennes flat, de var jättetrevliga allihop, gillar när man träffar folk som är lätta att snacka med. Nu ska jag sova, lovade mig själv att komma isäng innan 1.... nåväl, ska försöka plugga lite imorrn bitti ist för ikväll.

Idag föreslog C att vi ska köra "halv 8 hos mig" en gång i veckan. Bra idag tyckte jag och paxade att alltid laga kyckling :)

We can collide

Kategori: AllmäntÄr ungefär lika pigg som jag ser ut på bilden. Har varit förkyld nu i två veckor och imorse när jag vaknade kunde jag inte prata eller andas genom näsan. Det är så fruktansvärt kallt här i huset, för värmen fungerar inte än .. C har varit snäll och kom över med en hot water bottle till mig igår dock, så jag inte skulle frysa. Det hjälpte när jag skulle somna, men den blev kall sen under natten. ÖDE, jag vill inte vara sjuk!! Idag missade jag träningen, gick dit och skulle "försöka" men George skickade hem mig när han såg mig. Igår kunde jag inte springa intervallerna på stavhoppsträningen heller. Dock är det väl smartast att bli frisk nu, så kan jag träna sen. Antar att det inte hjälpt att jag kört på för fullt de två veckorna jag haft förkylningen i kroppen..

Ikväll var jag ut, till Hey Ewe, med Charlotte och folk jag inte kände. Efter 20 minuter av knuffande skrikande och folk som spillde på mig gick jag hem. Orkade verkligen inte ikväll, och nu har jag krypit ner i min säng med datorn i famnen och med en mugg varm oboy brevid mig. Imorrn bitti är det lektion, och sen tänker jag sova på dagen så jag blir av med snoret någongång!!

Welcome to Bill Mo

Kategori: AllmäntJag valde inte gardinerna! Haha. Och rummet är städat, klick klick sa kameran.

202

Kategori: AllmäntMellan första operationen och 17 jan var det 201 dagar. Sedan den 31 mars (andra operationen) har det nu gått 202 dagar, och jag konstaterar att dethär korsbandet därmed redan nu vunnit över förra. Känns bra att veta att jag till och med gör tävling av vilket graft i kroppen som håller bäst för korsbandsrekonstruktioner .. Men äh, jag är bara glad att jag är hel jag. Du och jag knät! ;)

We found love in a hopeless place

Kategori: Allmänt

Ännu en dag och ännu fler äventyr. Steg upp och sprang till bibblan där jag mötte min sociology group. Tydligen hade inte de läst igenom de sidorna jag läste inatt, så för engångsskull visste JAG mer än de, hehehe. Dessutom kom jag med två exempel som vi ska ha med i presentationen imorrn (idag) bitti. Sen sprang jag till gympasalen för två timmar Teaching and Coaching, och efter det gick jag hem och skypeade Maria samt åt lunch. Tillbaka till hallen för ett pass. Som gick hur bra som helst. Är en tjej som heter Louise där som är jätteduktig, och en som heter Olivia (inte hon från Isle of Man) som kvalat till brittiska mästerskapen. När jag känner mig dålig kämpar jag alltid extra, så idag fick jag för mig att göra jättar på barr igen. Och det gick till och med bra, fast George hjälpte mig. Det var första ggn sedan januari faktiskt :)

Sen hem och laga pestopastamedkyckling och efter det hoppade jag in i duschen för att göra mig redo för kvällen. Pub Golf med SSHES (School of Sport Health and Exercise Science). Kom hem därifrån för e stund sedan, och nu är mitt rum det värsta KaoZ det varit sedan jag kom hit ...... herregud. Imorrn bitti presentation, och sedan har jag både gympa och stavhoppsträning. Om jag pluggat något än? Heeehee, NÄ. Fast jag ska. Snart.


Freshers tröjan

Hannah, jättetrevlig tjej.

Bouncy castle inne pååååå, Custard House?

Charmigbild2011. Jag Charlotte Cat och Hannah!

Och, låten de spelade överallt ikväll.

20

Kategori: Allmänt

HÄJ

Idag sov jag till klockan tjugo före 2. Då blev jag rädd för mig själv och måste fråga min mamma om jag var normal. Har aldrig sovit så länge i hela mitt liv. Sen åt jag frukost, städade lite i rummet samt skypeade med HP och resten där hemma. Det var kul, min familj är kokko, och det är som att följa en reality show när man skypear med dem. Sen åt jag igen och sen gick jag på bio. X-men first class, den var ju till och med bra tyckte jag som den fantasy fantast jag är ;)

Efter bion insåg jag att jag ska hålla en muntilg presentation på tisdag, och att jag ska göra presentationen imorrn bitti med min grupp. Därför har jag spenderat senaste 2 h med att läsa 16 sidor (vad är frekvensen på det? 8 sidor i timmen, hahahha!) Sociology of Sport, det var inte ens kul, och jag fattade inte vilken teori de menar att vi ska göra uppgiften på. Nåväl, jag har lite ideer iaf.. Har hittat ett nytt favvo-godis också, RITZ kex, sjukt gott ju! Hehe, digestivekexen här smakar inte som hemma, så dethär lär få bli substitut för dem!

"Who are ya, who are ya"

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit till Derby på fotboll. Vaknade i vanlig ordning 20 minuter innan jag skulle befinna mig vid busshållsplatsen för att ta bussen till tåget och var stressad som en antilop som jagas av en alligator i vattnet. Hur som helst lyckades vi ta tåget till Derby och anlände lagom till lunch (tur för mig som inte käkat frukost). Sen var det match och hejarramsor och jämförelse med SIFFKs matcher som gällde ;) hehe
Det var 33000 på arenan och jag som diggar sport tyckte det var häftigt hur alla skrek som galningar när det gjordes mål. Efter matchen gick Ellie och jag till West fields där vi skulle shoppa. Hon handlade både byxor och tröja, och jag kom därifrån med choklad.. tss Efter det tog vi tåget hem igen och slog sällskap med en kille som heter Fabian tillbaka till Bill Mo. Han var jättetrevlig, troget Derby fan och halvnorsk! Vi går i samma teaching and coaching module visade det sig. Han hade tydligen sett mig senaste måndag morgon, då jag snurrade in på lektion virrigare än jag vet inte vad.. Ikväll bestämde jag mig för att ta det lungt, så det enda jag gjort är att käka godis samt skrattat över skype när jag snackade med min kollvant där hemma, han är nog han. Nu ska jag sova och imorrn funderar jag på at plugga (!!!!)!


På tågstation! Som faktiskt är jättemysig.

Ellie, som är från Eastborne i södra England.

Vi behövde inte leta vägen till stadion utan följde resten ;)


Derby mot Southampton, som slutade 1-1

And it wont make sense right now

Kategori: Allmänt

Jag vet inte riktigt vad jag pysslat med idag, känns som jag inte gjort något alls, men när jag tänker på saken har jag ju hunnit med en del. Hade lektion klockan 9-11. Var en jättebra föreläsare, MEN (...) han tyckte det var kul att plocka ut folk på föreläsningen och fråga dem saker. Mitt i allt pekar han på mig och ber mig förklara skillnaden på co-operative learning och peer teaching. Började nästan skratta åt att han valde mig av typ 100 möjliga.. stammade fram något jag inte själv förstod vad betydde och sen gjorde jag mitt seriösaste försök någonsin till att se ut som ett frågetecken. Efter det gick jag hit till Bill Mo, skickade mejl, köpte böcker och tog en tupplur. Drömde massa konstiga drömmar (fast jag sov 20 minuter). Sen gick jag med Ellie för att hämta en Tshirt vi beställt till Pub Golfen vi ska ha nästa vecka med Sport and exercise science gruppen. Den hade inte kommit, så då gick vi och tvättade. Medans tvättmaskinen var igång passade jag på att dammsuga, damma, vika kläder och laga mat. Mjaa! Efter att ha käkat mig mätt på kyckling begav jag mig sedan till HiPac (High Performance Athletics Center kanske??) för en stavhoppsträning. Nu vet jag både hur man håller i en stav samt hur isättningen ska gå till (ur gående steg).

Efter träningen duschade jag snabbt och sen gick Christina och jag ut för att kolla in ett Pub Quiz på JC's (en sportsbar här på campus). Dock hade quizet dragit igång redan, så vi gick och köpte choklad istället och satte oss i köket och prata istället. Och nu är klockan mycket men jag har bestämt mig för att se ett satc avsnitt! Imorrn är det fredag, och jag har inte några ordentliga planer. Men på lördag ska jag till Derby och se på fotboll! :)

Här är två bilder från Hipac. Finns en idrottsplan precis utanför glasdörrarna också, men dethär är då inomhusdelen.

Foam party

Kategori: Allmänt

MAAAAH!!!! JAG HAR HAFT SÅ HIMLA ROLIGT IKVÄLL!!! Har inte haft lektioner på hela dagen, och annat än att ha varit och storhandlat samt varit till gympahallen gjorde jag inte så mycket på dagen. Nu ikväll har det varit ett social event med gympagruppen. Har i princip inte snackat med någon alls där, bara lite hejochvadheterdu. Så vid halv 8 traskade jag iväg till Matt's hus (det jag inte visste va låg). Dresscode var Whiteboard, så alla hade en vit Tshirt samt en penna med sig. Sen satte det igång, och alla var jättetrevliga. Efter några timmar där traskade vi till the Union där det var Foam party, var helt sjukt galet, men jätteroligt! Dansade och sjöng mig hes (igen) tillsammans med resten av gymnasterna med skum upp över knäna. Sen följde Ryan mig hem, och nu sitter jag här. Dränkt i skum och med blött hår.

Om 6 timmar börjar skolan. Men det tänker jag inte fundera på nu ;)

Olivia, Ellie, jag, en kille på G (Gary?), Natalya och Alison. Jo jag är sämst på namn, frågar alla 35 ggr vad de heter innan jag minns det ....

En hyllning till Mitch (den starkaste killen av gymnasterna)

Håååhå!!

Pole vaulting

Kategori: Allmänt

Sitter här i pyjamas framför datorn och ska snart borsta mina tänder. Tänkte berätta att jag (tydligen) lyckats kvala in i gymnastikklubben här på skolan utan att ha farit på uttagningarna (som är imorrn) samt att jag får vara med i stavhoppslaget (utan att kunna hoppa stav!). Yepp yepp, yepp yepp. Att jag är med i gympaklubben beror antagligen på att jag går dit typ alla dagar minst en gång och kör mitt eget program där, och att jag kör barr. Alla här kör typ matta/hopp (gamla truppgymnaster) och jag har en klar fördel när jag iaf kan köra lite kippar och vippar ;) Vad gäller stavhoppandet vet jag inte riktigt vad jag gett mig in på ... for som sagt upp dit för att "träffa tränarna" och POFF var det bara folk som tränat friidrott förut där. Så jag frågade en kille vad jag skulle göra då (då jag inte har någon gren så). Han undrade om jag var i form, samt om jag tränade något annat. Sen skickade han mig till stavhopparna. Tränaren var något skeptisk då jag sa att jag inte hoppat stavhopp seda jag var 14 och att jag då tränade sammanlagt 5 träningar. Sen sprang vi. 25x50m med styrkeövningar imellan. Jag trodde jag skulle svimma 28 ggr, men bet ihop och lyckades slå alla utom en av stavhopparna i springdelen (vi var 5 där). Då var tränaren nöjd... Sen skulle vi köra stykreövningar, typ chins och fällknivar och uppdrag av olika slag. Det kan jag från gympan och gjorde allt lika bra som Olivia (hon är också gymnast). Då var tränaren än mer nöjd och sa att vi skulle ses på Torsdag igen, klockan 6. Då var jag rätt nöjd med mig själv. Sen gick jag hem och käkade ananasjuice samt diskuterade doping med Christina.

Imorrn är det träff med alla gymnaster hemma hos någon av dem (vet som vanligt ingenting, inte namn på den jag ska till eller platsen dit jag ska :) )

15

Kategori: Allmänt

Klockan börjar närma sig 12 här och jag funderar på att gå och sova en halvtimme nu .. hehe. Har en vana av att hur jag än försöker inte lyckas komma isäng itid. Samma sak igår. Låg och vred mig hur länge som helst och fick inte sova allt för mycket innan klockan ringde imorse klockan 8a. Hade lektion kl 9 i ett hus jag inte visste var låg. Var i tid och allt, och skulle precis ge mig av för att leta upp byggnaden, när jag inser att min NYCKEL är borta....... maaaah. Letde letade letade, och hittade den inte. Sprang iväg till lektionen, kom försent, hade regn i hela huvudet och sa "förlåt at jag är sen" på svenska. Dock hjälpte kanske det lite, för läraren såg hur förvirrad jag var och blev inte alls arg ;) På lektionen träffade jag hur som helst min grupp som jag ska vara med i Sociology of Sport. Den består av 3 killar och en tjej, och jag vet att en heter Jamie :P haha. Sen var det en annan som kom och undrade om jag var norsk, för han hade tydligen spelat fotboll i Norge och tyckte mitt namn lät norskt. Sen gick jag hem och funderade över huruvida jag skulle behöva köpa en ny nyckel, men då träffade jag Julia och gick in med henne. Letade mig fördrävad här i rummet och hittade tillslut nyckeln inne i min gympaväska, PRECIS där den ska va :D :D ....

Klockan 13 har jag lektion igen, och sen är det träning i gympahallen som gäller, efter det ska jag träffa friidrottstränarna på friidrottsarenan.


Cp stora spindalr här i huset ju! Den är lika lång som mitt lillfinger!

And it goes on and on and on and on

Kategori: Allmänt

Mah mah mah, kom hem från bion för ett tag sedan, var och tittade på Harry Potter (igen ..), och POFF sög det till i magen. Längtar så jag svimmar efter alla där hemma. Nåväl nåväl..

Idag vaknade jag kvart över 1. Kanske var förståeligt då jag gick i säng 5 igår, och sen hostade/frös/snöt jag mig hela natten. Har dragit på mig en förkylning .... Sen steg jag upp, lagade frukost och gick ut med Sharpay och Christina. Kollade in skydiving föreningen samt inkasserade gratis klubbor, sen ville de värva mig till Cheerleadingföreningen här (jo H, jag sa nej!). Sen hem och käka en efterrätt som C gjort! Gillar efterrätter ;) Sen blev det eftermiddag och allvar och jag förklarade med min mest seriösa röst att jag måste köpa nässpray. Gick till stan och allt var stängt ... Kom dit kvart i 5 och apoteket stängde halv 5!! Så istället gick jag på stadsvandring och hittade en park. Den motsvarar varken badhusberget eller strandpromenaden, men jag hittade lite jämlikar där (ekorrar) och det kändes rätt bra. Sen käkade jag middag, skypeade med Elin, och gick på bio. Och nu sitter jag här. Borde verkligen läsa biomekanik, men jag kommer mig inte för .. Imorrn ska jag ha min första lektion i Analysis and Performance in Gymnastics, men jag vet varken när eller var.
And under water now I can breathe

Kategori: Allmänt

Godnatt, goddag eller godmorgon! För mig är det nog godnatt, för jag ska strax lägga huvudet på kudden och gå och tutta. Idag vakande jag och tyckte att jag ville ligga i sängen. Bara för att så trotsade jag mig själv och gjorde inte det. Istället gick jag upp, käkade digestivekex ♥ till frukost (första ggn sen jag kom hit :D), klädde på mig och gick till sporthallen med Julia där alla idrotter presenterade sina klubbar här. Fick med mig godis, tofflor, Tshirt och mobilskydd därifrån, tack tack. Dessutom hörde jag mig för med friidrottsklubben, balettklubben och trampolinklubben. Ska se lite hur mycket jag ska träna som komplement till gympan (samt hur mycket jag har råd med). Sen gick jag hem, snackade bort massa tid med Christina, vi lyckades ta oss till tvättrummet och tvätta(!), sen gick vi med Ellie till stan och handlade. Sen drog jag igång projekt bakning, vilket resulterade i att alla i lägenheten involverade sig i chokladkakan vi bakade. Det var riktigt trevligt att baka. Sen lagade jag middag till mig, och efter det var klockan tid för att göra sig i ordning för att dra ut. Dusch, locktång och 1 timme senare gick vi över gatan till Campus och Fresher's Ball. Det var dötrist först, så C och jag besämde oss för att åka karusellerna som fanns där (typ en snurrgrej samt en "rainbow" maskin..). Det var dökul och jag älskar känslan av att det pirrar i magen. Mitt i allt var det fyrverkerier och vi sprang och kollade det. Sen gick vi hem och åt chokladkaka, samt diskuterade serier, historia, WTC, krig, resor och väner med Sharpay. POFF var klockan 2 och vi sprang tillbaka till the Union för att se Jasmine uppträda. Sen dansade vi med en japan, och sen gick vi hem. Och nu ska jag sova. Lätt till halv 12! ;)


Smart_tjej_92 som tar resväskan till butiken, lätt mer praktiskt att rulla hem den än att bära kassar

Mjaaaa

KOLLA VAD MÅNGA GRÖNSAKER! (haha JO det är MIN middag! Är lika förvånad som ni :))

C och fireworks!

Jag och två av mina fabulösa flatmates

7 Okt

Kategori: Allmänt

Det har gått 11 dagar här borta, och jag tyckte jag uppdaterade igår om vad som hänt, men tydligen inte! Jag har hur som haver varit både ledsen och glad. Mest ledsen kanske, men nu har jag satt upp en plan för mig själv, och med den i åtanke går allt mycket lättare. Dessutom påminde min pappa mig om att det bara är jag som kan göra mina egna val, och sålänge jag följer dem kan saker inte bli fel.

Ja, så vad har jag riktigt gjort. Det har varit Quiz i stan, det har varit Paintparty, jag har börjat skolan samt målat mig blå och varit smurf i Nottingham. På paintpartyt var jag med om en sjuk grej dessutom. Mitt i allt lyfter en kille upp mig i luften. Tar tag runt midjan och upp på raka armar. Hahaha, skrattade ihjäl mig och dog, innan jag fick en dusch färg över mig. Annars är jag förkyld och jag misstänker feber... dock ska jag ut ikväll igen med Julia och Christina. Tränat i hallen har jag också hunnit med, samt att käkat spagetti och köttfärssås (som till och med var gott!). Imorrn är det Fresher's ball, och nu har jag JÄTTEBRÅTTOM för jag ska vara klar om 5 minuter.

Och några timmar senare fortsätter jag inlägget .. hann inte skriva klart föra Julia kom och knackade på min dörr. Imorrn var det alltså Fresher's Ball, och så ska jag till stan och handla. Och sova länge, lätt till 11. Jag behöver inte säga att jag saknar de jag saknar, de vet de mer än väl. Nu ska jag leka krig med batteriet i mitt rum, och sedan vira in min i den varmaste jag äger och har och läsa lite Harry Potter.
 


Före paintpartyt


Oooch efter ......

Kul med regn och blå färg! :D

Klubben i Nottingham

"There were 16 on the backseat of a bus, of a bus.."

1 week

Kategori: Allmänt

Hej och hå!

Idag har varit en underlig dag. Dels för att jag ätit 3 ggr! Dels för att skolan började, och dels för att precis allt som händer här i England är underligt ;)

Nu ska jag berätta något som speciellt min mamma kommer tycka är fantastiskt bra, nämligen att jag trivdes under lektionerna idag. Det var så himla trevligt och lärarna skämtade och jag diggade hela konceptet. Kände inte igen mig själv (återigen ..) och började analysera varför det kändes så bra. Då slog det mig att det antagligen har och göra med att det var så sjukt sjukt svåra saker de pratade om att det typ känns lättare att klara sig igenom dagarna än genom lektionerna. Haha. Fast det ser jag inte som något dåligt dock. Jag vill verkligen lära mig det de snackade om. Fast för att förstå lite mer nästa ggn ska jag försöka läsa in vad displacement, velocity och linear kinematics är, för det har jag inte en susning om.

Imorrn har jag en lektion klockan 1, och efter det ska jag till gympasalen och träna. Var ut och joggade idag, det var ganska kul. Hittade lite nya vägar. Imorrn måste jag köpa mjölk också. Och fixa medlemsskap i gympagruppen. Var till friidrottsarenan idag (diggar lukten där) och hörde om jag fick vara med. Man ska tydligen registrera sig på söndag så jag får väl göra det.

Annars har jag träffat 2 nya tjejer jag gillade idag, Ellie och Ella. Christina har varit sjuk de senaste dagarna, och jag börjar också småhosta nu .....

Dag 6!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit singoff här i stan. Galna grejer. Stod typ där fram, och var INTE beredd på ljudet som skulle komma bakifrån när alla skrek!! Helt sinnessjukt. Det var kul dock, diggade "tilleyatikkitenga"-ljudet. Bill Mo kom till final, och slutade sen tvåa.. Efter det var Christina, Jojo och Sharpey (ny tjej i min lägenhet, från Nigeria. Hon har bott i London i två år dock..) trötta och gick hem. Jag bestämde mig dock att stanna kvar. Letade efter simmarna, men hittade Julia istället. Sen var hon lite semi på G, så då bestämde jag mig för att dansa påriktigt ;) Så jag körde min gympadans (och nu vet alla gympflickor precis hur jag brukar dansa :D ). Just då kändes allt rätt bra. Sen drog jag hem, snackade med Rezgar (som ju fick speltid i matchen idag! så jag blev lite stolt_chey_92 här borta från Englandet ;) ), och nu sitter jag uppe fast jag borde sova! Fast äh, vad gör väl det? Jag har lektioner först klockan 1 imorrn! Ja, imorrn börjar skolan.

Förresten så sakanr jag fortsatt alla så jag dör. Ibland blir jag och reflektera över varför man ens flyttar (haha). Allt var så bra där hemma när jag stack därifrån. Man inser verkligen inte vad man har där innan man far därifrån!


Dags att styla om Tshirten till "Monster style"

Det var faktiskt kul att klippa sönder den. Det ska skrivas upp på min "3 bra saker idag lista"

Sing off..

Jag och Christina

Mjaaa!

Denhär sången dansas det till typ varje kväll. Den gör mig glad. Tänker inte säga varför ;) tss

I'm on my way

Kategori: Allmänt

Hej!

Tusen miljoner tack för att ni hör av er på fb och här via kommentarer, blir ju så glad!

Ännu en dag har gått här i Lboro, och jag ska snart lägga mig och tutta. Är alltid lika skönt att gå och sova om kvällarna, typ ikväll ser jag nästan fram emot imorgon. Vi ska spela volley med min kursgrupp på dagen och sen är det sing-off på kvällen. Säger lätt inte att allt är bra än, för dagarna och mornarna är jobbiga. Dock tycker jag det är framsteg att jag kan "se fram emot" mornarna om kvällarna ;) hehe

Idag vaknade jag klockan 12! ... fick först ångest och panik, men sen tyckte jag det var ganska bra gjort. Fick ju sova! Efter det lagade jag kyckling och pasta, och tvingade i mig ungefär 2 matskedar av det. Har varit jättejobbigt med maten, för jag har inte varit hungrig alls. Sen plockade jag lite i mitt rum och efter det kom Christina hem från träningen. Sen gick vi till stan, jag dealade till mig en ny mobil (en samsung galaxy apollo för 89 pund. Inte världens coolaste modell, men den duger!) och köpte en kalender. Sen jagade jag sporttejp runt halva stan, när vi misslyckats med att hitta det gick vi och jämförde juicepriser istället.. Efter det lagade vi mat och sen skypeade jag igen.

Lite bilder ska ni få idag också! Rummet är faktiskt städat, men orkade inte ta kort på det. Får bli från "middagen" istället.


MIN middag, stekte mitt första ägg någonsin!

Christinas mat, i en klass för sig..

Här är en bild från när vi gick ut föör, 2(?) dagar sen. Alla de andra är simmare som bor i mitt hus.

För dom har visat att det går

Kategori: Allmänt

Ännu en dag har gått här i Lboro, och jag gråter fortfarande. Haha, jag tänker faktiskt vara ärlig med er. För jag vet att min mamma ♥ och massa andra läser bloggen, och jag vill att ni ska få veta hur det är påriktigt. Jag står alltid för det jag gör, och jag står för att jag är sjukt lipis. Ärligt talat tror jag det är en bra sak. Jag har verkligen haft det hur bra som helst hemma på Åland. Jag har haft världens bästa uppväxt och det är dösvårt för mig att vara utan mina systrar och min familj. Så den dagen jag skriver att allt känns bra, för jag tänker tro på att det kommer ne sådan dag, då menar jag det också.

Idag hade vi introduktions timmar till kurserna vi ska gå. Jag läser då Sport & Exercise Science med inrikting Gymnastics. Kursen i sig hadlar precis om det jag vill läsa. Det är biomekanik, fysiologi, idrottspsykologi, olympic studies och allt möjligt annat som jag verkligen är intresserad av. Kursen börjar på måndag, och tills dess ska jag försöka förstå mig på var mitt schema finns. Imorgon tackade jag nej till att vara domare i Leicester (för killar), visst, det hade varit kul, men jag måste sova. Har snittat 6h, och jag känner att jag bara vill ta de jättelungt en dag och strosa på stan samt fixa med lite grejer som ska göras.

Mornarna och dagarna är det som går värst, kvällarna går bra. Kanske tycker ngn det är töntigt att jag snackar mycket i skype, men jag behöver det. Fattar inte hur alla pallade att inte skypea mkt när de flyttade. Dessutom är jag social på dagarna, och idag är första kvällen vi stannat hemma från fresher's aktiviteterna, Christina var också trött.

Idag ska ni få se lite bilder från mitt rum! Haha, imorrn utlovar jag dock bilder på när det är städat ;) Tog tag i så mycket som att sätta upp bilder idag, då känner jag mig inte lika ensam. För jag vet ju att alla personerna på bilderna finns därhemma och att alla dom känner mig!


Bilder !!

MITT RUM!! ;) haha, ingen är förvånad över kaozet.. men ja, imorrn ska jag göra ngt åt det.


Har införst ett "stjärnsystem". Varje dag ska jag skriva upp 3 bra saker, och varje sak får en stjärna på anslagstavlan.