thelifeofadreamer

1 week

Kategori: Allmänt

Hej och hå!

Idag har varit en underlig dag. Dels för att jag ätit 3 ggr! Dels för att skolan började, och dels för att precis allt som händer här i England är underligt ;)

Nu ska jag berätta något som speciellt min mamma kommer tycka är fantastiskt bra, nämligen att jag trivdes under lektionerna idag. Det var så himla trevligt och lärarna skämtade och jag diggade hela konceptet. Kände inte igen mig själv (återigen ..) och började analysera varför det kändes så bra. Då slog det mig att det antagligen har och göra med att det var så sjukt sjukt svåra saker de pratade om att det typ känns lättare att klara sig igenom dagarna än genom lektionerna. Haha. Fast det ser jag inte som något dåligt dock. Jag vill verkligen lära mig det de snackade om. Fast för att förstå lite mer nästa ggn ska jag försöka läsa in vad displacement, velocity och linear kinematics är, för det har jag inte en susning om.

Imorrn har jag en lektion klockan 1, och efter det ska jag till gympasalen och träna. Var ut och joggade idag, det var ganska kul. Hittade lite nya vägar. Imorrn måste jag köpa mjölk också. Och fixa medlemsskap i gympagruppen. Var till friidrottsarenan idag (diggar lukten där) och hörde om jag fick vara med. Man ska tydligen registrera sig på söndag så jag får väl göra det.

Annars har jag träffat 2 nya tjejer jag gillade idag, Ellie och Ella. Christina har varit sjuk de senaste dagarna, och jag börjar också småhosta nu .....

Kommentarer

 • anna säger:

  nämen va!? haha, vi har vår fysikbok på engelska, och vi snackar precis om velocity (=hastighet, som är en vektor, alltså har riktning) displacement (=förflyttning, ofta menar dom displacement vector, och det är helt enkelt en vektors längd, storlek)

  Kinematics är kinematik, en gren till mekanik. kinematik beskriver rörelse utan häbsyn till orsaken. Inom dynamiken sen förklarar man varför rörelsen inträffar.

  För att reda ut lite begrepp ;) haha, sköt om dig vännen! <3

  2011-10-04 | 18:40:47
 • Linda säger:

  Fint Malin! Hör att det går framåt i sakta mak! Och det kommer det fortsätta göra också!  Snyggt ägg förresten...eller kanske jag skall kalla det äggröra..men då borde du ha i en matsked mjölk per ägg och röra HELA tiden tills det är klart.  Förresten håller jag med om att den andra tjejen verkar ligga liiiiite före i sina recept, haha.

  Du får väl erbjuda att ni lagar mat ihop!

  Du diskar...hon lagar :)  Kramis!  2011-10-04 | 19:53:58
 • Malin säger:

  Anna: TACK ANNA! Du räddade mig just undan en timmes pluggångest :) Du är nog du, saknar dig! Puss  Linda: Haha, måste testa detdär med äggröra någon dag :) Du skulle sett min spagetti å köttfärssås häromdagen, godare får man leta efter i hela italien!!  Kram

  2011-10-08 | 02:29:36
 • anna säger:

  härligt! du får höra av dig mer om vad du läser så får vi hjälpas åt :)) kram!

  2011-10-08 | 13:39:55

Kommentera inlägget här: