thelifeofadreamer

And it goes on and on and on and on

Kategori: Allmänt

Mah mah mah, kom hem från bion för ett tag sedan, var och tittade på Harry Potter (igen ..), och POFF sög det till i magen. Längtar så jag svimmar efter alla där hemma. Nåväl nåväl..

Idag vaknade jag kvart över 1. Kanske var förståeligt då jag gick i säng 5 igår, och sen hostade/frös/snöt jag mig hela natten. Har dragit på mig en förkylning .... Sen steg jag upp, lagade frukost och gick ut med Sharpay och Christina. Kollade in skydiving föreningen samt inkasserade gratis klubbor, sen ville de värva mig till Cheerleadingföreningen här (jo H, jag sa nej!). Sen hem och käka en efterrätt som C gjort! Gillar efterrätter ;) Sen blev det eftermiddag och allvar och jag förklarade med min mest seriösa röst att jag måste köpa nässpray. Gick till stan och allt var stängt ... Kom dit kvart i 5 och apoteket stängde halv 5!! Så istället gick jag på stadsvandring och hittade en park. Den motsvarar varken badhusberget eller strandpromenaden, men jag hittade lite jämlikar där (ekorrar) och det kändes rätt bra. Sen käkade jag middag, skypeade med Elin, och gick på bio. Och nu sitter jag här. Borde verkligen läsa biomekanik, men jag kommer mig inte för .. Imorrn ska jag ha min första lektion i Analysis and Performance in Gymnastics, men jag vet varken när eller var.
Kommentarer

 • Linda säger:

  Halloj,  Oj verkar jobbigt det där med att få koll på lektionerna. Hoppas du kommer in i det så småningom! Dom är väl på samma ställe varje gång förhoppningsvis, så snart har du kommit ett varv runt och vet vad som är var.  Jag ser att maten avancerat lite! Great! =)  Det är ok att sakna Malin, tecken på sundhet, men låt det inte ta överhanden! Läser att du håller igång och pysslar på med lite allt möjligt och ser att du verkar fått en massa nya tjejkompisar redan. Det är ju kul!  Sköt om dig och förkylningen. en god natts sömn brukar göra mycket på den fronten.  Kramar!

  2011-10-11 | 12:08:18
 • Malin säger:

  Haha, är lite kul att ett uppdrag en dag kan vara att hitta till rätt klassrum ;) Och OJA maten är ju på avancerat nivå som bara den!! Har till och med två maträtter att välja mellan att äta nu :)  Kram tillbax!

  2011-10-16 | 04:01:20

Kommentera inlägget här: