thelifeofadreamer

Dag 6!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit singoff här i stan. Galna grejer. Stod typ där fram, och var INTE beredd på ljudet som skulle komma bakifrån när alla skrek!! Helt sinnessjukt. Det var kul dock, diggade "tilleyatikkitenga"-ljudet. Bill Mo kom till final, och slutade sen tvåa.. Efter det var Christina, Jojo och Sharpey (ny tjej i min lägenhet, från Nigeria. Hon har bott i London i två år dock..) trötta och gick hem. Jag bestämde mig dock att stanna kvar. Letade efter simmarna, men hittade Julia istället. Sen var hon lite semi på G, så då bestämde jag mig för att dansa påriktigt ;) Så jag körde min gympadans (och nu vet alla gympflickor precis hur jag brukar dansa :D ). Just då kändes allt rätt bra. Sen drog jag hem, snackade med Rezgar (som ju fick speltid i matchen idag! så jag blev lite stolt_chey_92 här borta från Englandet ;) ), och nu sitter jag uppe fast jag borde sova! Fast äh, vad gör väl det? Jag har lektioner först klockan 1 imorrn! Ja, imorrn börjar skolan.

Förresten så sakanr jag fortsatt alla så jag dör. Ibland blir jag och reflektera över varför man ens flyttar (haha). Allt var så bra där hemma när jag stack därifrån. Man inser verkligen inte vad man har där innan man far därifrån!


Dags att styla om Tshirten till "Monster style"

Det var faktiskt kul att klippa sönder den. Det ska skrivas upp på min "3 bra saker idag lista"

Sing off..

Jag och Christina

Mjaaa!

Denhär sången dansas det till typ varje kväll. Den gör mig glad. Tänker inte säga varför ;) tss

Kommentarer

 • Peter säger:

  Bryter du på engelska när du ska prata svenska än då? Typ:-Hääj, Jeg hetörr Määlin and jag kummer from Finländ :D Ha det gott.

  2011-10-03 | 17:17:49
 • Hanna säger:

  Jag förstår dig precis Malin ! Har också funderat över varför man egentligen flyttar och då har jag bara flyttat till Sverige, Sthlm skärgård.  Saknar alla hemma galet mycket fastän jag varit borta i över 1månad. Menmen, det går i vågor det där. Och jaa man får verkligen passa på att umgås med dom nära o kära när man far hem sen.  Igår hade jag t.ex. värsta hemlängtan, du kan läsa om det i min blogg om du vill.  Förresten har jag börjat gympa lite igen, haha det trodde du inte va?! Är 2 tjejjer i paralellklassen som är gymnaster så vi har träning 1gång/vecka o ska tävla i truppgymnastik mot våren ! haha spännande !  Ha de bra, sköt om dig ! Finns här om du vill prata med en annan flyttfågel med hemlängtan :)  // Hanna Lindholm

  2011-10-03 | 18:48:51
  Bloggadress: http://glassflickan.webblogg.se/
 • malin L säger:

  Du fixar det! Det känns ALLTID sådär i början för ALLA som flyttar jag LOVAR dig. MEN det blir bättre, tillslut, när man börjar släppa greppet om saker hemifrån!

  Vad heter du på skype förresten? :)

  Ha de aaaasbra KRAM

  2011-10-03 | 21:53:42
 • Linn säger:

  Fortsätt kämpa Malin!! Puss!!

  2011-10-03 | 22:04:34
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Peter: Men haaa haa! ;) Är noga med att presentera mig som Malin, precis som jag uttalar det. Dock har jag börjat svänga på ordet "good" och uttalar det mega-töntigt.......... sen har dagens ord varit "develop" som jag använt 23 miljoner ggr, av ngn anledning.  Hanna: Vad kul att du kommenterade :) ååhå vad spännande det låter med truppgympan du! Superkul ju!! Vart i Stockholm är det du bor riktigt? Jag tror inte man ska vara rädd för att längta hem. Tänk vad konstigt om man INTE gjorde det.. Bara jag får hit killen tror jag att allt kommer gå fint ;)  Malin: :) Tack Malin! Ja du om ngn vet ju faktiskt hur det känns att flytta utomlands ;) Fast jag tror inte jag vill släppa taget om allt hemma. Eller ja, egentligen kanske det inte vore ett problem, meeen ja, lite jobbigt när jag har R där :P !! Jag heter Malin Pussinen tror jag, kul om vi kunde höras där :) kram  Linn: Åh, tack så mycket Linn! Gillar att du hejar på mig ;)

  2011-10-04 | 02:13:31
 • Hanna säger:

  Jaaa, är riktigt peppad ! Nu i dagarna har vi gått trampettkurs iskolan, "passningsprov" på måndag ! iih :D Jag bor ute på Värmdö, Lillsveds idrottsfolkhögskola :)  Nej, det har du nog rätt i :) hahahah, det förstår jag ;)

  2011-10-06 | 18:14:07

Kommentera inlägget här: