thelifeofadreamer

Im holding out for a hero

Kategori: Allmänt

Imorse ringde min väckarklocka klockan 10 och jag ville inte stiga upp. låg och snoozade och vägrade röra mig ur fläcken (fast jag borde) fram tills kl halv 11. Sen gick brandalarmet, så det var bara att hoppa ur sängen ....
Skola, springa till stan efter böcker, laboratory (som till och med var kul!), träning i salen, middag och bio (Nya versionen av Footloose) har jag hunnit med idag. Denhär helgen har typ alla sina familjer på besök då det är half term för skolorna, de svenska tjejerna jag träffat här har båda åkt hem till sverige över helgne också. JAG ÄR INTE ALLS AVIS.

Annars kan jag ju berätta för er att jag hoppade upp och ner (typ en blanding mellan harskutt och grodhopp) idag när jag fick ett paket min moster och min kusin skickat till mig!!!!!! MAAAAH VAD GLAD JAG BLEV! Det innehöll smågodis, skvallertidningar, små burkar och flaskor med  krämer, en sminkväska och pund. Båste massa slängpussar hem till dem till Åland (då trodde Christina jag blivit knäpp). Tusen tack!

Här är för övrigt en video från när vi övade till Sing offen för ngra veckor sedan. Diggar "tileyatickitenga"-ljudet samt "tick tick tick tick BOOM NASTY BASTARDS, BOOM BOOM NASTY BASTARDS"-delen, bäst.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: