thelifeofadreamer

I'm on my way

Kategori: Allmänt

Hej!

Tusen miljoner tack för att ni hör av er på fb och här via kommentarer, blir ju så glad!

Ännu en dag har gått här i Lboro, och jag ska snart lägga mig och tutta. Är alltid lika skönt att gå och sova om kvällarna, typ ikväll ser jag nästan fram emot imorgon. Vi ska spela volley med min kursgrupp på dagen och sen är det sing-off på kvällen. Säger lätt inte att allt är bra än, för dagarna och mornarna är jobbiga. Dock tycker jag det är framsteg att jag kan "se fram emot" mornarna om kvällarna ;) hehe

Idag vaknade jag klockan 12! ... fick först ångest och panik, men sen tyckte jag det var ganska bra gjort. Fick ju sova! Efter det lagade jag kyckling och pasta, och tvingade i mig ungefär 2 matskedar av det. Har varit jättejobbigt med maten, för jag har inte varit hungrig alls. Sen plockade jag lite i mitt rum och efter det kom Christina hem från träningen. Sen gick vi till stan, jag dealade till mig en ny mobil (en samsung galaxy apollo för 89 pund. Inte världens coolaste modell, men den duger!) och köpte en kalender. Sen jagade jag sporttejp runt halva stan, när vi misslyckats med att hitta det gick vi och jämförde juicepriser istället.. Efter det lagade vi mat och sen skypeade jag igen.

Lite bilder ska ni få idag också! Rummet är faktiskt städat, men orkade inte ta kort på det. Får bli från "middagen" istället.


MIN middag, stekte mitt första ägg någonsin!

Christinas mat, i en klass för sig..

Här är en bild från när vi gick ut föör, 2(?) dagar sen. Alla de andra är simmare som bor i mitt hus.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: