thelifeofadreamer

It's getting hot in here

Kategori: Allmänt

DE HAR SATT PÅ VÄRMEN!! Maaaah, jag sitter i mitt rum i linne och tights och fryser inte :D :D helt fantastiskt. Dessutom har jag inkasserat två par fingervantar för £0,75 styck! Inte illa alls, har beställt ett par vinterskor dessutom och ska leta reda på en mössa. Vinterjackan och halsduk är standard på morgonen och hösten har verkligen kommit hit nu! Annars är mitt rum kaoz, igen, och jag borde plugga. Redde ut lite fysik begrepp idag på dagen, men det motsvarade ungefär 1/32 av de jag borde göra. Okej nu ljög jag. Kanske 1/5.  Imorrn har vi Laboratory i Exercise Physiology och jag är nervo som fasiken för det. Ikväll tränade jag stavhopp och det var jättekul, och på dagen hann jag ta en tupplur samt köpa flygbiljett hem till jul. Sen redde jag ut min ekonomi, så jag håller min budget samt så käkade jag lunch. Var över till Ellie också och snackade med de i hennes flat, de var jättetrevliga allihop, gillar när man träffar folk som är lätta att snacka med. Nu ska jag sova, lovade mig själv att komma isäng innan 1.... nåväl, ska försöka plugga lite imorrn bitti ist för ikväll.

Idag föreslog C att vi ska köra "halv 8 hos mig" en gång i veckan. Bra idag tyckte jag och paxade att alltid laga kyckling :)

Kommentarer

  • Peter säger:

    Come dine with me vill jag minnas att den brittiska motsvarigheten heter. Stämmer det? För övrigt visas avsnitten av halvåtta hos mej som spelades in på Åland nästa vecka. Du kan säkert se dom på webb-tv. Sköt om dej Malin:)

    2011-10-21 | 05:08:08
  • Malin säger:

    Precis det! Var rätt kul när vi skulle komma på om vi tänkte på samma program, jag direktöversatte från svenska, och hon direktöversatte från Luxemburgiska (finns faktiskt ett sådant språk).. Åhåå, ska se om jag kan få in ålandskanavsnitten! Kramar

    2011-10-22 | 14:39:09

Kommentera inlägget här: