thelifeofadreamer

Tajsdag

Kategori: Allmänt

Öde! Har sådan träningsvärk i armar och hamstirngs att jag kände för att låtsassnyfta för att få lite empati (vs sympati??) när jag traskade hem från HiPac ikväll. Är helt slut också, och har varit det hela dagen. Inledde med Sociology seminar imorse klockan 09.00. Efter det (HÖR OCH HÄPNA) läste jag biomekanik i 1½ timme (dock kollade jag fb först). Efter det var jag otroligt positiv och optimistisk vad gällde biomekanik. Sen IT, sen gympaträning och sen ..... biomakanik, laboratory. Hamnade med de två mest besservissiga tjejer jag någonsin träffat. En av dem sa "brilliant" var 3e sekund, och den andra mumlade alla uträkningar i speedad fart innan hon högt och ljudligt proklamerade värdet hon fått fram. Vad värdet betydde har jag ingen aning om. Jag tror inte jag sa ett ord på hela lektionen, var i chock kring vad jag skulle säga. Dels för att jag inte fattade någonting, men mest för att de där tjejerna inte på något sätt tyckte vi skulle jobba som en grupp. Efter det var jag sur. Direkt från laboratory till  stavhoppsträning. Vilken gick bra, jag fick springa 4-steg in till boxen (?) där man sätter staven, och göra som ett skutt upp på mattan. Det tar sig, innan jul hoppas jag på att ha gjort ett stavhopp till och med ;) Sen snackade jag med en tjej som heter Justina, hon är från Singapore och jättesnäll. Gillar henne. Hon lärde mig räkna till fem på kinesiska, det låter typ "i, e, sö, shi, å", mjaaa skillad_tjej_92. Nä, nu ljuger jag. För det minsta jag känner mig här borta är skillad. Helt sjukt. Tycker helt ärligt jag ligger i den sämre halvan vad gäller allt. Lite jobbig känsla sådär. Men ja. Kanske skulle jag vinna om de hade tävling i att sjunga med stängd mun. Eller prata rövarspråk. På svenska.

Min favvovideo för nu

Kommentarer

 • elin säger:

  Malin du är världs bäst!

  Vill bara att du skall veta det.  Dessutom tyckte några av mina klasskamrater att jag missat en del av vårat kulturarv, eftersom jag inte sett "the dudesons"

  Så nästa gång någon frågar var du är ifrån, och du svarar finland, och om dom då inte har någon vidare uppfattning om vad det är för någonting, så visa då bara denna video:  http://www.youtube.com/watch?v=g2rl_ozRFPY  puss&kram

  2011-10-26 | 09:05:06
  Bloggadress: http://elinbiskop.blogg.se/
 • Linn säger:

  Men hallååå!!! Klart du är SKILLAD!!! Vem skulle annars kunna kämpa sig tillbaka genom all rehab och alla balansövningar och all SKIT efter de två svåra knäskadorna som du har haft?!?!?! Fundera på om de två besservissiga töntarna hade orkat svettats och kämpat helt ensamma framför spegeln i så många timmar som du har gjort. Det tror jag INTE.  Resten kommer och helt plötsligt kommer du undra hur fasen det kunde kännas så kämpigt i början.  Pussar och kramar!!!

  2011-10-26 | 09:44:55
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: