thelifeofadreamer

I play by my own rules

Kategori: Allmänt

Heeeeej! Hihihihi
Idag steg jag upp mycket senare än jag borde, men skyller på att jag drömde cp drömmar. Sen duschade jag, käkade frukost och sprang över till the Union för att kolla in ett Vintage fair som var där. Var riktigt kul att traska omkring och kika på alla second hand saker de hade. Kom hem med ett hårspänne/smycke som jag tyckte om :) Sen gick jag på stan med Georgina och inhandlade en hot water bottle :D samt lite annat. Efter det gick jag hem till henne och drack varm oboy och snackade om gympa. Sen till Bill Mo och laga middag och prata med tjejerna här. Jag och Christina (som lätt är godismonstren) bestämde oss för att baka brownies. Vi hade inget recept dock, så vi hittade på ett. Sedan kom Julia och gjorde oss sällskap, så vi satt och snackade i köket ända tills nu. Imorrn ska vi tydligen på Bill Mo brunch klockan 12, och så ska vi se the world cup final i Rugby. Dock inte live, det är för tidigt på morgonen ;)


Julia och Sam

Mah, jag vet hur förvirrande det är när jag skriver namn hela tiden på folk ni inte träffat. Det brukar lätt vara orsaken till att jag slutar läsa bloggar. För att jag inte hägner med. Så här är de jag hänger med/snackar med mest.

Christina, delar jag lägenhet med. Är från Luxemburg, blond och jättegullig. Hon pratar mycket, är simmare och älskar choklad.
Julia, delar jag också lägenhet med. Hon är från Southampton, brunett och spelar volleyboll. Äter jättenyttigt och är superlätt att prata med.
Sharpay, är min tredje lägenhetskompis och är från Nigeria ursprungligen. Hon är den enda som inte håller på med idrott i vår flat. Men hon har världens skönaste humor och driver med oss hela tiden (särskilt kring hur knäppa hon tycker vi är då vi rusar på träningar hela tiden). Hon ser mycket på film, och har en dialekt som är assvår att förstå!
Ellie, går samma kurs som mig. Och bor i samma kvarter. Hon är från Eastbourne och jag brukar gå med henne till lektioner etc. Hon hittar alltid på saker att göra!
Georgina, gympar med mig. Hon har också brutit korsbandet två gånger och älskar att prata om gympa hela tiden (hehehe), dessutom går vi samma kurs. Hon studerar minst 2 h per dag .....
Olivia, går andra året här. Det var hon som tipsade om Lboro från första början. Dessutom gympar jag och tränar stavhopp med henne. Hon är jättesöt med mig och är den jag frågar om allt jag inte vet. Dessutom är hon grym på gympa, även om hon är skadad nu.  
Fabian, går jag samma kurs som. Han är halvnorsk, men vi snackar engelska med varandra iaf. Han är rolig och lätt att prata med. Dessutom använder han ironi hela tiden, och gör det på ett kul sätt.
Hannah, går samma kurs som mig. Bor i Faraday, är rolig och nyfiken och snackar mycket.
Ryan och Grant, gympar jag med. De är knäppa och dansar jätterolgit. Dessutom kläcker Grant ur sig fåniga/roliga kommentarer jämt.

Hoppas allt är bra
// MP

Kommentarer


Kommentera inlägget här: