thelifeofadreamer

7 Okt

Kategori: Allmänt

Det har gått 11 dagar här borta, och jag tyckte jag uppdaterade igår om vad som hänt, men tydligen inte! Jag har hur som haver varit både ledsen och glad. Mest ledsen kanske, men nu har jag satt upp en plan för mig själv, och med den i åtanke går allt mycket lättare. Dessutom påminde min pappa mig om att det bara är jag som kan göra mina egna val, och sålänge jag följer dem kan saker inte bli fel.

Ja, så vad har jag riktigt gjort. Det har varit Quiz i stan, det har varit Paintparty, jag har börjat skolan samt målat mig blå och varit smurf i Nottingham. På paintpartyt var jag med om en sjuk grej dessutom. Mitt i allt lyfter en kille upp mig i luften. Tar tag runt midjan och upp på raka armar. Hahaha, skrattade ihjäl mig och dog, innan jag fick en dusch färg över mig. Annars är jag förkyld och jag misstänker feber... dock ska jag ut ikväll igen med Julia och Christina. Tränat i hallen har jag också hunnit med, samt att käkat spagetti och köttfärssås (som till och med var gott!). Imorrn är det Fresher's ball, och nu har jag JÄTTEBRÅTTOM för jag ska vara klar om 5 minuter.

Och några timmar senare fortsätter jag inlägget .. hann inte skriva klart föra Julia kom och knackade på min dörr. Imorrn var det alltså Fresher's Ball, och så ska jag till stan och handla. Och sova länge, lätt till 11. Jag behöver inte säga att jag saknar de jag saknar, de vet de mer än väl. Nu ska jag leka krig med batteriet i mitt rum, och sedan vira in min i den varmaste jag äger och har och läsa lite Harry Potter.
 


Före paintpartyt


Oooch efter ......

Kul med regn och blå färg! :D

Klubben i Nottingham

"There were 16 on the backseat of a bus, of a bus.."

Kommentarer


Kommentera inlägget här: