thelifeofadreamer

Weekend

Kategori: Allmänt

Ännu en vecka är snart slut! Denhär helgen har jag och Christina varit ensamma i lägenheten. Det märkte vi i lördags, då det var allt för tyst och ingen hade rört ngt i kylskåpet. Julia hade dragit till sin pojkvän i Birmingham och Sharpay for till London för att träffa delar av sin familj.

På fredagen bestämde C och jag oss för att gå på Haloween fest till the Union. Vi fixade och trixade i ordning oss i säkert en timme, och såg iaf ut som någonslags monster/vampyrer. Sammanlagda kostnader för outfitsen var 2 pund. Som sagt fixade vi oss klara, sen stod vi en timme i kö för att komma in .... sen var vi där 20 minuter, och sen gick vi hem. Haha. Det var så puffigt och kuffigt att det inte ens gick att dansa! ¨


"se farlig ut"

På lördagen hade jag gympa på morgonen, sen gick jag på stan och inhandlade kuddar och dator (och hallon). Sen mötte jag upp Georgina och så satt vi och snacka om gympa och korsband och biomekanik i 3h.. tur för mig att hon är bra på matte!! Efter det kikade jag och C på "Miracle", en film jag inte sett. Sen installerade jag datorn halva natten och sen tutta jag.


Den högra är min nya dator :)

Jag och Georgina!

Idag vaknade jag kvart i 11. For på balettuttagningar klockan 11.15 och kom därifrån 1½h senare. Dock visade det sig att uttagningarna var för "advanced level", kul att jag missat nybörjar uttagningen och gick på den uttagningen som var för de som dansat förut! haha, skrattade halft ihjäl mig åt mig själv under tiden vi dansade, men det var jättekul :) Sen gick jag hem och åt. Och skypeade. Sen joggade jag, och poff så är det kväll. Var förresten så svettig efter jag joggat att Christina frågade om jag duschat med kläderna på. Mysigt.

Har gjort hälften av det jag skulle göra denhär veckan (har typ inte öppnat bankkonto eller laddat låtar till iPoden). Har tränat 10 pass dock, vilket jag är fantastiskt nöjd med. Och godisstrejken höll till i lördags, då jag bestämde mig för att det är ok att käka godis på lördagar men inte i veckorna... ;) hehe (vi får väl se hur länge det håller)

Kommentarer

  • Peter säger:

    Oj vad du är lik Hanna på den högra av dom två halloween-bilderna:) Min helg var fantastisk, Jag och min käresta var på avslappnings-weekend på havsvidden. Åt gott, badade och tog hand om varandra. Ha det gott Malin.

    2011-10-31 | 06:12:20
  • Malin säger:

    haha :D Åh vad härligt det låter du!! Badade ni i havet å???

    2011-11-01 | 03:04:55

Kommentera inlägget här: