thelifeofadreamer

3

Kategori: Allmänt

Jag är inne på den tredje dagen här i Lboro, och hade tänkt visa en del bilder för er. Dock är mitt rum ett enda stort fett (som Henke hade sagt) kaos än (har inte packat upp!) så jag har ingen aning om var sladden för att ladda över bilderna är :D

En dag här i England känns som en vecka. Det är helt sjukt. Jag förstår inte att de jag gjorde imorse hände IDAG, känns som 750 år sedan. När jag tänker på vad jag hunnit / inte hunnit med känns det dock som om jag inte gör något alls på dagarna. Nya grejer att göra hela tiden, uppgifterna tar liksom aldrig slut.

Saknar fortsatt alla helt sjukt mycket. Greppar i luft efter något som ska kännas tryggt, och försöker tänka positivt. Idag har jag tränat två pass i hallen! Jag har tvingat mig själv att äta lunch (jag har inte varit hungrig sedan i måndags..). Sen slog jag sällskap med Julia till stan, och så fixade jag en skrivbordslampa. Sen skypeade jag, och sen gick vi ut. Dresscode var Chavs, vilket varken jag eller Christina visste vad var, så vi satte på oss träningsshorts och håret i en tofs till sidan och VIPPS så blev det helt okej .. Kom hem vid 12 och nu är jag megastredssad för jag borde sova. Dock försöker jag reda ut allt som har med mejl och personal tutors att göra.

Så, som ni hör är saker kaos (jag förstår ungefär lika mycket som ni om det jag skriver), men jag tycker jag gör små framsteg varje dag. Imorrn hoppas jag på att få lite mer ordning på rummet. Åhå, nu hittade jag sladden, dags för lite bilder!


Nere i stan (fast det är nog lite i utkanten, vet fortfarnade inte vad som är stan :D )

Påväg till hallen!

Hallen, har glömt hur det kändes att hoppa i vanlig grop (vår studsar ju!)

Hallen igen. Tränade samtidigt (inte med!) två gymnaster som drog till Tokyo på VM idag! COOLT.

Påväg "hem" till Bill Mo. I tornet i bakgrunden bor snobbarna ;)

Christina och Julia, mina flat mates :)


Kommentarer

 • Anna säger:

  Åh vad kul att du kom iväg till slut! :D Hoppas att allt går bra för dig och att du trivs! Kramar

  2011-09-30 | 05:39:39
  Bloggadress: http://chestofwonders.blogg.se/
 • Linda säger:

  Vadå? Finns det ingen informationdesk som kan hjälpa dig med allt det där?!?! Håll ut du är bara på 3e dagen ännu, man hinner inta med allt så fort. KOm ihåg att äta! Det är viktigt och hjälper dig orka med och hålla ordning på känslor och tankar osv. Ha en jättebra fredag!

  2011-09-30 | 16:21:36
 • Malin säger:

  Anna: :) Ja det var kul att jag faktiskt kom in tillslut. Ta hand om dig iväst !!!  Linda: haha, tydligen inte :P Jag vet ... ligger verkligen efter på matdelen. Har verkligen inte käkat ordentligt. Tack förhälsningen :)

  2011-10-01 | 01:27:34

Kommentera inlägget här: