thelifeofadreamer

Day 2

Kategori: Allmänt

Åh herregud vad jag har gråtit idag! Det är helt sjukt. Jag skulle kunna ljuga och säga att dethär är det lättast och roligaste jag gjort, men det är verkligen inte det. Allt är kaos, jag vet ingenting om någonting och känner ingen. Panikade timmarna innan min mamma och moster for härifrån. Direkt de gick ut genom dörren bestämde jag mig dock för att ta tag i mig själv. Så jag knackade på Julias dörr och snackade med henne en stund. Hon kom hit idag, från Southampton (och hon tillade snabbt att hon också gråtit när hon sagt hejdå till sin mamma å pappa ;) ). Sen drog hon och jag på "I have never", och vår "Bill Mo song" (Bill Mo är stället jag bor på). Jag är ju dock int så mycket för att dricka och bestämde mig rätt snabbt för att gå hem igen och snacka med Christina istället (som stannade hemma istället för att följa med på drinking games, hurra för att det finns en likadan! :) ). Christina är då den andra tjejen som bor i min lägenhet. Hon är från Luxemburg och simmar 2 ggr om dagen. Dock har hon dragits med en axelskada nu i flera år (!!). Hon är jättesöt och jättelätt att prata med, så det känns bra. Julia verkar också trevligt, jag har bara inte sett mycket av henne.

Nu ikväll drog vi ut till "Hey Ewe" som är en klubb som tillhör campus. Det var faktiskt kul! Christina presenterade mig för resten av simmarna i huset (är typ ett hus med bara simmare jag bor i tydligen ..) och dom verkade alla trevliga.

Jag försöker verkligen vara positiv. Jag vet att jag varit borta jättekort tid men det känns ändå jättetufft, jag är vekligen jätte ynklig och liten när det kommer till dethär. Nu ska jag kasta mig isäng, för imorrn klockan 10 ska jag befinna mig i gympahallen. Dock endast för att köra rehab, då jag halkat in lite på ett bananskal i gympahallen. Ska berätta den historien imorrn, men om vi säger så är det myket mindre (!!) träning än jag tänkt mig. Ska försöka förhandla till mig mer tid dock.

Nu var det sängen. Hoppas allt är bra hemma och att ni tar hand om er.

Kommentarer

 • Peter säger:

  Du är tuff Malin, beundransvärt det du gör! Du minns historien jag berättade om när jag kom till arme´n. Även om det kan kännas som en klen tröst just nu så blir det garanterat bättre och lättare för var dag som går. Du klarar det, det VET jag. Kram.

  2011-09-29 | 05:35:39
 • Linn säger:

  Live your dream Malin!! Det KOMMER bli lättare!! Ta styrka från allt annat som du har kämpat dig igenom bara för att du är DU!! Jag var också utomlands efter studenten i tre månader och saknade allt därhemma så jag ville dö, men samtidigt älskade jag det och i slutänden gav det mig minnen för livet och framförallt: VÄNNER för livet!! <3

  2011-09-29 | 07:11:36
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Annapanna säger:

  <3 har inget bra att skriva egentligen.. men man får bara acceptera att det är skit i början å vänta på att de går över, för man kan lätt bli ledsen bara över att det känns jobbigt, eftersom man så gärna VILL att det ska bli bra..

  och du.. haaha, kanske du får börja med simning nu, favoritsport nr 1. Har tavlan jag fick i julklapp av dig i fönstret med julklappsrimmet på baksidan:

  "...btw så suger jag på att rimma, men jag menar, det är jul och jag, jag slipper simma"

  PUSS(fast int på munnen) ;)

  2011-09-30 | 02:20:54
  Bloggadress: http://sickansplace.blogg.se/
 • Linda säger:

  Hej! Det kommer bli bättre och vips är du hur van som helst att bo "själv". Fint att dina roommates verkar trevliga iaf! Kramar!

  2011-09-30 | 16:18:09
 • Malin säger:

  Peter: Tack Peter. Jo, jag brukar tänka på det faktiskt. Jag hoppas verkligen det går lättare och lättare snart.. Är lite pinsamt att jag är så lipis som jag är, men jag vill bara vara ärlig. Tack för kramen!  Linn: Ååh, jag brukar tänka på det! Jag försöker verkligen tänka positivt, och jag hoppas det går lättare och lättare snart ...  Anna: Ja men EXAKT så känns det. Man bara vill vill vill att allt ska flyta, och ändå har man en klump i magen. hihi :D Ska överväga simningen, dock funderar jag allvarligt på att börja med lite friidrott igen .. och varför inte dans? ;) Massa kramar!!  Linda: ååh jag hoppas verkligen det. Ja, de är trevliga, flyttade in en till tjej idag också. Kram!

  2011-10-01 | 01:25:48

Kommentera inlägget här: