thelifeofadreamer

Squirrel

Kategori: Allmänt

Alla har ju ett djur de liknar lite extra på. Ni vet "om du vore ett djur skulle du nog vara en .... " Jag har alltid, ALLTID fått en ekorre. Särskilt min goda vän Fanny har förvaltat uppgiften (att inte få mig att glömma vilket djur jag liknar på) väl. Således är nu likheten slående och extrem när jag plockat ut två visdomständer. Har vägrat visa mig i det offentliga dag och istället kikat på OC och sovit. Vilket var välbehövt det med. Jag arg på att jag inte kan käka godis, men annars går det rätt bra. Kikade på lite bilder från hur knät såg ut efter andra operaionen och insåg rätt snabbt att jag inte ska klaga över två gaddar. Pallade knät så pallar nog munnen å ;)


Kommentarer

 • Linn säger:

  Hihi härliga bilder!! ;) Hoppas ekorre-effekten avtar!!! Önskar faktiskt att jag hade tagit lite bilder från operationen etc, har nog inte en enda en. Dock skulle jag kunna fota nu, har typ fyra gigantiska blåmärken över och under knät efter dans i fredags och träning, knas! :)  Min brevvän från Kanada är här i två veckor, SEN KOMMER STORYN! Inte för att det är nobelprismaterial, men ändå... :)

  2011-09-14 | 23:02:01
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Jalmar säger:

  Ekorrar är ju söta! ;)

  2011-09-15 | 15:47:17
 • Malin säger:

  Linn: Läste att du kört hårt med knät jo!! Knasigt med blåmärkena ju!! IIIIH Storyn, ska bli spännande läsning. Ha det så kul med brevvännen :)  R: mimimmi

  2011-09-16 | 18:23:08

Kommentera inlägget här: