thelifeofadreamer

This is England

Kategori: Allmänt

Alltså... Idag har varit kaoz

För det första körde vi av båten kl 09.30 svensk tid. Vårt plan gick från Alrlanda 11.10, så det blev lite bråttom och mera bråttom. Väl på planet fungerade allt fint. Från Gatwick tog vi tåg in till London, och därifrån tåg upp till Loughborough, där jag nu befinner mig.

Jag var den sista som anlände för dagen, och resten av alla i Bill Mo hade redan hunnit träffa sina flat mates. När jag kom till min flat var dock ingen här. Så, det var bara att dra på sig Bill Monsters tröjan, skriva upp namnet på baksidan och leta upp resten. Sen var det prat prat prat och snack snack snack om ingenting, och jag kände för att lipa 228 gånger. Ibland kändes det jättebra också. Jag gillar mitt rum, och ser fram emot vissa grejer vi ska göra i veckan.

När jag kom hem från eftermiddagsprogrammet satte jag mig och storlipade i sängen inför min mor och moster (som far hem imorrn igen, vilket ger mig svår ångest att tänka på. Jag är livrädd för hur jag ska reagera). De for sen till hotellet och jag satte mig och inledde ett 2 h långt krig mot internet uppkopplingen (som jag ju faktiskt vann!!). Sen ringde jag min fotbollsspelare, och efter det kändes allt ungefär tusen gånger bättre.

Nu är jag trött så jag påriktigt snart faller ihop här på stolen.


Kommentarer

 • Linn säger:

  Meeeeen supercoolt Malin att du är framme!!! Kommer gå TOPPEN och vara världens ballaste upplevelse!!!! :D :D  Min story verkar dröja haha men den kommer, jag lovar!!! Imorgon tar jag tag i nån sorts kapitel, har sjukgymnastdejt på eftermiddagen. Uppdaterar!!! Puss!!

  2011-09-28 | 21:51:27
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Tack Linn. HERREGUD vad mycket jobbigare det är än jag trodde!  Ååh, vill läsa storyn!

  2011-09-30 | 23:18:54

Kommentera inlägget här: