thelifeofadreamer

För dom har visat att det går

Kategori: Allmänt

Ännu en dag har gått här i Lboro, och jag gråter fortfarande. Haha, jag tänker faktiskt vara ärlig med er. För jag vet att min mamma ♥ och massa andra läser bloggen, och jag vill att ni ska få veta hur det är påriktigt. Jag står alltid för det jag gör, och jag står för att jag är sjukt lipis. Ärligt talat tror jag det är en bra sak. Jag har verkligen haft det hur bra som helst hemma på Åland. Jag har haft världens bästa uppväxt och det är dösvårt för mig att vara utan mina systrar och min familj. Så den dagen jag skriver att allt känns bra, för jag tänker tro på att det kommer ne sådan dag, då menar jag det också.

Idag hade vi introduktions timmar till kurserna vi ska gå. Jag läser då Sport & Exercise Science med inrikting Gymnastics. Kursen i sig hadlar precis om det jag vill läsa. Det är biomekanik, fysiologi, idrottspsykologi, olympic studies och allt möjligt annat som jag verkligen är intresserad av. Kursen börjar på måndag, och tills dess ska jag försöka förstå mig på var mitt schema finns. Imorgon tackade jag nej till att vara domare i Leicester (för killar), visst, det hade varit kul, men jag måste sova. Har snittat 6h, och jag känner att jag bara vill ta de jättelungt en dag och strosa på stan samt fixa med lite grejer som ska göras.

Mornarna och dagarna är det som går värst, kvällarna går bra. Kanske tycker ngn det är töntigt att jag snackar mycket i skype, men jag behöver det. Fattar inte hur alla pallade att inte skypea mkt när de flyttade. Dessutom är jag social på dagarna, och idag är första kvällen vi stannat hemma från fresher's aktiviteterna, Christina var också trött.

Idag ska ni få se lite bilder från mitt rum! Haha, imorrn utlovar jag dock bilder på när det är städat ;) Tog tag i så mycket som att sätta upp bilder idag, då känner jag mig inte lika ensam. För jag vet ju att alla personerna på bilderna finns därhemma och att alla dom känner mig!


Bilder !!

MITT RUM!! ;) haha, ingen är förvånad över kaozet.. men ja, imorrn ska jag göra ngt åt det.


Har införst ett "stjärnsystem". Varje dag ska jag skriva upp 3 bra saker, och varje sak får en stjärna på anslagstavlan.

Kommentarer

 • Sofiia säger:

  miss you malin! :)<3

  2011-10-01 | 14:28:20
  Bloggadress: http://karlssonssofiia.blogg.se/
 • anna säger:

  du är fin malin! saknar dig <3

  2011-10-01 | 16:49:31
 • Mollie säger:

  Hoppas att du snart kommer till rätta och allt rullar på :D<3

  2011-10-01 | 21:49:52
 • Linn säger:

  Kul med bilder Malin! Och det är lika bra att gråta och släppa ut det. Jag är också en lipis, alla dagar i veckan!

  2011-10-01 | 22:52:18
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Sofia: Sakanr dig med, gullunge :)  Anna: :) Du är nog du, kan inte vi skypea ngn dag? Saknar dig med!  Mollie: Det hoppas verkligen jag med! Fast vill ju vara hemma med er alla ju :(  Linn: :) Tänkte att det är lite lättare att fatta vad jag pratar om, om jag sätter in lite bilder. Jaa, jag tror det med. Man måste gråta klart ju ;)

  2011-10-02 | 02:09:43

Kommentera inlägget här: