thelifeofadreamer

So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Kategori: Allmänt

Vaknade arg som ett bi. Eller inte riktigt, men irriterad som en humla man fångat i en hink.. Hade pippi i halsen, och kallt och Rebus måste åka på träning och till på köpet läste jag ett meddelande från Georgina där hon berättade att hon måste opereras igen för sitt knä :( ! Blir så arg, hon har påriktigt slitit som fasiken bara för att få knät i skick igen. Dessutom har hon inte gjort något hon inte får göra, stressat det liksom. Orättvist indeed. 

Hur som. Idag är det valorg och det ska bli sjukt trevligt. Vi ska vara ett gäng på min stuga och grilla och chilla. Ska sätta igång och baka om en stund, bara jag bestämmer mig för att sluta morna mig. 

Och vad gäller mitt knä kan jag inte ge det annat än fortsatt positiv feedback. Det tar inte ont och det går fantastiskt fint med rehaben. Fortfarande är det inga landingar överhuvudtaget som gäller, men i nästa vecka ska jag till Erkki och då får vi höra vad han säger. I början av veckan gick det ungefär bajs när jag var i salen och tränade, men tack och lov vände det och torsdagen tex gick riktigt bra!! Kul när man får en känsla av hur allt ska kännas. 

Nu kan ni få lite random bilder från veckan! :) 
00:59

Kategori: Allmänt

Ligger i min säng och ska snart tutta. Imorrn är det inte finskalärare som gäller för min del, utan religion och geografi. Vi får se hur det går! 

Annars har jag tränat så jäkla bra idag!! kul kul och mera kul. Sprang tills jag var röd i hela facet och fick gå in på toan och dränka mig i vatten (typ). Bra och kul att det tar sig med löpningen iaf. Sen har jag bastat och käkat middag hos mamma och pappa och handlat och diskat. Mah, sov förresten 12 h efter gårdagen. Galet lyckat blev "Utmaningen" och så vitt jag vet hade majoriteten av de 60 barnen jättekul! (och det hade vi "gladiatorer med") ;)

Nu tutta! 
Anna soida

Kategori: Allmänt

En annan grej jag måste berätta. Vi var ju på tävling förra helgen och sen dess har ALLA i gruppen gått och nynnat på Anna soida. Vilken är en finsk låt som de hade som inmarsch musik. Haha, ingen aning om varför den fastnat, men jag tänker nog nynna vidare på den ett tag till! 


Whatever comes out of these gates, we've got a better chance of survival if we work together (Maximus)

Kategori: Allmänt

Idag inledde jag dagen hos radion med Sofia. Vi snackade om Utmaningen. Haha, min morgonröst :') .... 
Sen for jag hem och tutta två timmar innan det var dags att dra timme i skolan. Sen käkade jag och efter det for jag till gymmet och tränade. Usch och fy vad jobbigt det var (men kul!)! Sen bar det av ut till Bollis där gatlopp och stjärnfallsbanor skulle ordnas. Jösses vad jag vill att det blir morgon nu så vi kan göra dendär Utmaningen så bra som vi tänkt oss. Helt galet att vi fått typ 70 anmälningar!

Just nu är Rebus på bio med killarna, så jag passar på att se på Let's Dance och lata mig. Jag vill också vara med och dansa ju :( Faarliga tjejer ;)

KAOZ !!!

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har följt ett visst mönster. Ska jag sammafatta det i korthet skulle vi kunna beskriva det såhär. 

07.30 Min väckaklocka ringer. Jag dödar den innan jag märkt att den ringt. 
07.46 Sprättar ur sängen och inser att jag ska vara i skolan om 14 min. 
08.00 Parkerar och rusar in! 

08-12 Engelska, franska, finska, svenska
12-13 Gym, springspringspring, styrkastyrkastyrka
13-15 Skola igen

15.30 Knattesprattel, eller lunch/middag på Havtorn. Beror på om det är torsdag!

18.00 Träning!
20.30 Klartränad 

Och sedan efter 20.30 sitter jag och planerar och fixar med Utmaningen som vi ordnar i helgen. 60 barn ska komma till Bollhalla och leka gladiatorerna/fångarna på fortet med oss. Det innebär Helt.Galet.Mycket.Att.Fixa!!! men kul är det, och samarbetar det kan vi. Just nu är det sprätt på alla i gruppen tror jag. Makaronilådor ska fixas hit, och guldstjärnor ska klippas dit. 

Mitt i allt kaoz inser jag att det blir vår också. Och att allt går framåt med mitt knä. Och att jag trivs utmärkt med att jobba i skolorna. Och att jag är stolt över hur mycket träning jag får in varje vecka. Dessutom hade jag avstämningsmöte med Ålands idrott (då jag fick stipendie från dem i höstas). Fick höra att jag måste käka mer rätt och sova som man ska, och att jag måste ha tålamod vad gäller knät. Sen blev jag glad då de verkligen vill ha mig tillbaka på tävlingsgolvet! 

Nu ska jag strax tutta. Fullt ös medvetslös!


Åländska mästerskapen

Kategori: Allmänt

Och idag avgjordes ÅM. Från min domarplats spanade jag likt en hök för att se alla de saker de tävlande gjorde rätt och fel. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad avundsjuk jag blir på allt och alla som får tävla. Snartsnart.. 

Annars var jag mest imponerad av tjejerna Maria och jag tränade ifjol. Blir så stolt. Dom var jätteduktiga allihop. Och dessutom hade de så fin attityd med varandra. 


Kämpar sliter svettas

Kategori: Allmänt

Fix fix och mera fix. Ungefär det borde jag hålla på med nu. Har massor med småsaker jag borde plocka fram ur bakhuvudet och se till att få dem gjorde istället för att bara tänka på att jag borde göra dem. Skolansökningarringaviktigasamtalplanerajobbdagarmejla...

Men istället drar jag på mig träningskläderna, sätter mina röda lurar i öronen och drar till gymmet. Det är helt fantastiskt att kunna jogga igen, men gud i himlen vad jobbigt det kan vara!
Firat påsk och plockat blåsippor

Kategori: Allmänt

Det har varit en skön långhelg. Har letat påskägg som aldrig förr, kikat på fotbollsmatch, varit ut i torsdags och igår. Jag har dansat, skrattat, träffat vänner och tränat. Det är så skönt att det börjar bli vår!

Give it a try whispered the heart

Kategori: Allmänt

Saker går framåt. Det är sant och jag ljuger inte. Erkki har som sagt lagt en trolig sluttid för skadan och jag känner själv att all rehab ger resultat, i muskler. Nu får jag jogga igen. Pratade med Åse idag och om tre veckor ska jag vara uppe på 30 min löp igen. Sakta men säkert.

Träningarna i hallen går bra. Bra för att det känns kul igen. Kommer på mig själv med att längta till träningarna igen. Så himla kul.

Sist men inte minst har jag sökt in till sjukgymnast till hösten. Känns helt rätt. Är så glad att Lina för några träningar sen sa att hon verkligen tyckte jag skulle gå till det, hon fick mig att förstå att det ju faktiskt är det jag vill bli.

Time is what prevents everything from happening at once

Kategori: Allmänt

Det har gått ETT HELT ÅR sedan senaste operationen. Jag var till Erkki i onsdags, om tre månader är senan enligt planen läkt och om 6v börjar återgång till gymnastik (påriktigt). Håller alla tummar jag har för att det går enligt planerna nu.

Jag vill tävla igen. Men ett första steg är ju att jag får vara uppe och promenixa på bommen igen!