thelifeofadreamer

So let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun

Kategori: Allmänt

Vaknade arg som ett bi. Eller inte riktigt, men irriterad som en humla man fångat i en hink.. Hade pippi i halsen, och kallt och Rebus måste åka på träning och till på köpet läste jag ett meddelande från Georgina där hon berättade att hon måste opereras igen för sitt knä :( ! Blir så arg, hon har påriktigt slitit som fasiken bara för att få knät i skick igen. Dessutom har hon inte gjort något hon inte får göra, stressat det liksom. Orättvist indeed. 

Hur som. Idag är det valorg och det ska bli sjukt trevligt. Vi ska vara ett gäng på min stuga och grilla och chilla. Ska sätta igång och baka om en stund, bara jag bestämmer mig för att sluta morna mig. 

Och vad gäller mitt knä kan jag inte ge det annat än fortsatt positiv feedback. Det tar inte ont och det går fantastiskt fint med rehaben. Fortfarande är det inga landingar överhuvudtaget som gäller, men i nästa vecka ska jag till Erkki och då får vi höra vad han säger. I början av veckan gick det ungefär bajs när jag var i salen och tränade, men tack och lov vände det och torsdagen tex gick riktigt bra!! Kul när man får en känsla av hur allt ska kännas. 

Nu kan ni få lite random bilder från veckan! :) 
Kommentarer


Kommentera inlägget här: