thelifeofadreamer

Life isn't about waiting for the storm to pass. It is about learning to dance in the rain!

Kategori:

Har något seriöst fel. Kan sova till tolv UTAN att vara trött.. Hur som, mattseriedag idag! Ska få ta del av de ändringar Ylva gjort på min fina Requiem of a dream serie :)

Sen skulle jag vilja dra på bio också. Snabba cash 2. Annars ringde jag KI igår och försökte få fram ett schema för terminen, det var typ lättare sagt än gjort. 3500 ggr ska man klicka sig fram på sidan innan man hittar det (typ).

Förresten sa jag ju att Ellie och Georgina var här och hälsade på från England i sommar. Här är två bilder, första är Ellie, andra är Georgina.

300812 0129

Kategori:

Gnuggar mascara ur ögonen och ska snart sova. Men först satc (..undrar seriöst hur många gånger jag sett just dethär avsnittet. Känns som TV3 har sänt repriser på det sedan jag gick i 8an). Vi har varit lediga från salen idag, jobbigt, jag längtar dit. Skulle kunna vara där 7 timmar om dagen. Jag säger då det, gymnastik! Håh

Annars har jag fått en light fetish på att fixa mina naglar, här är de nya jag fixade idag, i en Union Jack inspirerad historia.

We're all born superstars

Kategori:

Drog ju till Helsingfors i söndags för att kika på Lady Gaga. Även om jag inte är det mest inbitna av fans som klär ut sig och köper Bornthiswaytour-Tshirts, så tycker jag att hon har rätt många kul låtar. Om inte annat har jag sprungit mig fördärvad till Edge of Glory och Judas en gång i (rehab)tiden. Hon var såklart galen på scen, hade allt och inget på sig och provocerar bättre än någon 14 åring i hela världen. Fantastiskt kul show hur som, alla hits fanns med och dessutom var det coolt när hon tog upp två småtjejer på scen. Coolast var dock en kille som satt en sektion bort från oss som kämpade med att få igång vågen i arenan innan konserten. Efter 10 minuters skrikande och viftande hade han 13 000 med sig och vågen rullade runt Hartwall. Fantastiskt vad samarbete kan åstadkomma!

It's always a good time

Kategori: Allmänt

Jag har påriktigt en så söt släkt. Alla är vänner med alla och håller ihop likt vilken sekt som helst. Därför tog jag givetvis tillfället i akt att bjuda dem på hemmagjorde hamburgare samt tårta (tårtor..) när jag fyllde år. Och så tog jag några bilder också :)


En av tårtorna som Emma bakat. Hon kan hon. Sjukt gott!


Stammisar på släktkalas. Elin, Hanna och Tove :) (Elin smakade för övrigt på alla 5 sorters bakverk)


Sötare får man eta efter // stolt gummor


Kajsa skulle för övrigt också testa (mitthalsband) att "göra saker på bommen" 


:D min!


Och senare på kvällen gullades det med världens sötaste Ella (Rezgars syster).

Sen var det slut på kalas och jag kröp in i vårt duntäcke och somnade sött.


A simple plan

Kategori: Allmänt

Idag har varit en fin dag på flera sätt. För det första fick jag vakna med hjärtat, somna om, och vakna med honom igen! Vanligtvis har han farit på träning när jag vaknar, men idag var det andra bullar. Sen käkades det lunch, målades naglar (ombre, tjohej!), dip dye:ades hår (Emmas, och med låtsasfärg, men ändå!). Sen åkte Rezgar och jag på SIFFK match, sen middag, promenix med HP och EP, Chelseamatch (......), glass och kolasås och efter det lite Sweet home Alabama innan det var dags att vinka av R för bortamatch! Jag ska också till Helsingfors dock, men jag tar båten imorrn med Emma och mamma, vi ska på Lady Gaga ;) tss!

Imorrn har jag 3 timmars träning, och efter det ska jag ett dera sitta ute i soffan på vår balkong och njuta av solen (om det är sol) eller i annat fall storstäda lägenheten! Vore fabulöst om jag åstadkommer det jobbet, höga odds på att det faktiskt blir av ... 

Nu ska jag nog tutta iaf!

Min favvobild just nu :)

Och bild på naglarna jag laga idag! 

And I told you to be balanced

Kategori: Allmänt

Jag fyller 20 år idag. Min tonårstid är förbi men jag känner mig inte äldre. Inte särskilt mycket klokare, smartare eller på annat sätt på en intellektuellt högre nivå heller. Tror jag nådde den vid 17, och sen har det gått utför ;) Hur som firar jag dagen utan större kalas eller hurrarop. Har käkat lunch med min yngsta syster och min far samt läst en bok. Sen har jag funderat på VAD JAG SKA GÖRA I HÖST ...... för det börjar ju bli så dags. Jag kom in på Arcada i Helsingfors (!), men jag tackade nej till det i fredags. Jag tackade nej till Göteborg, och nu är det Karolinska jag funderar väldigt seriöst på. Många faktorer som ska klaffa för att jag inte ska gå omkring med konstant magont när detgäller flytt. Är otroligt mammig. Är otoligt orolig. Vill otroligt gärna att Rezgar flyttar med nununu.. 

Annars tror jag inte jag berättat om hur fantastiskt fantastisk jag tycker Aliya Mustafina är. Förutom att jag beundrat henne i all evighet för hennes bestämdhet och förmåga att prestera precis när hon behöver gör det, har hon på många sätt blivit min hjälte sedan hon tog sig till OS efter sin knäskada. Och som hon tog sig tillbaka!! Från att ha sett henne gråtandes på videor, trillandes av bommen, strosandes på mattor så stod hon där sen mitt i ringleken! Iklädd sin blåa dräkt med en otrolig bestämdhet i blicken. För mig spelade det mindre roll att hon fortfarande inte är på sin yttersta högsta nivå. För mig räckte det att hon var där igen. Att hon sen tog guld, silver och två brons gjorde inte saken sämre. Hon kom helt enkelt inte tillbaka, hon ÄR tillbaka. 

Mycket annat vet jag inte nu. För kuriosans skull kan jag berätta att mina naglar inte utsätts för mina tänder lika ofta nuförtiden och att jag prytt dem med turkost nagellack dagen till ära. 


Mina två favvobilder just nu!

Kategori: Allmänt


I don't care, I love it

Kategori: Allmänt

Hur ointresserade ni än må vara av ämnet så tänker jag inleda med det. Jag dör av lycka på träningarna. Jag längtar dit så fort jag inte är där, och när jag väl är där trivs jag som fiskenivattnetstjärnornairymdenbensinenibilen.De senaste träningsveckorna kan beskrivas med typ ett ord, eller två, svett och vilja. Vi är inne i en uppbyggnads/styrkeperiod nu och ibland tror man påriktigt tränarna satt ihop program bara för att se när i det vi inte orkar med. Jag brukar blunda när det blir för jobbigt, och försöka koppla bort hjärnan från kroppen, så att den för sig själv, rutinmässigt, ska fortsätta köra fällknivar/armhävningar/chins/magbåtar eller vad sjutton vi håller på med just då. Men jag kan inte beskriva träningarna som annat än ren kärlek. Jag ÄLSKAR att vara där, och det spelar ingen roll om jag ska hoppa upp och ner 380 ggr, för ber de mig göra det så kommer jag göra det. Det är underbart att köra igen! Underbart underbart underbart! 
Jag är så glad att jag visste dethär och höll fast vid det för 2 år sedan, 18 månader sen, 1 år sen, 6 månader sen. Allt slit var värt det. Klapp på axeln till mig själv för att jag utspådde det redan då.Hur det går? 
För det första, Erkkis ord, skynda långsamt ekar i huvudet jämt. Och jag lyssnar! Jag skyndar långsamt, tar det steg för steg, sak för sak. Men jag har redan tagit några steg! 
1. Jag kör flickis på bommen igen, utan att jag är vidare rädd eller nervös. Kör flickiflicki på paavon och idag gjorde jag hands-flickis på bombommen med Ylva :)
2. På matta/för bommen kör jag volter bak/fram till hårt nu! Pallar ta landningar!!! Körde stillastående bakåt med Ylva idag på sträck och det kändes bra. Skyndar extra långsamt med den av given orsak, men kan inte vänta tills jag gör den på bom igen!!
3. På matta kör jag flicki-sträckta och förbereder mig för skruvar så småningom. Sträckta fram och voltserier på hårt har jag också gjort. 
4. För hoppet förbereder vi tsuka!! Wiiiii, längtar så jag svimmar tills jag får snurra den!!!Annars har jag ungefär blivit starkare/snabbare/spänstigare sen i juni. Är så svettig så man skulle kunna vrida ur mitt linne varje gång jag kommer hem från träning med gör verkligen mitt bästa för att komma i skick för att köra svårtsvårtsvårt när teknikperioden börjar i höst. Och det går framåt!Ni märker att jag är väldigt glad över att kunna vara tillbaka på träningarna, men det är för att det är så fantastiskt att få vara med igen. Jag har längtat så efter det, och det känns fantastiskt (skulle kunna skriva ordet 20 ggr och ändå inte tycka att det uppfyller den höjden av fantastiskhet som jag försöker beskriva) att vara där igen. Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt 
Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt. Nej, det uppfyllde inte höjden av det..