thelifeofadreamer

And I told you to be balanced

Kategori: Allmänt

Jag fyller 20 år idag. Min tonårstid är förbi men jag känner mig inte äldre. Inte särskilt mycket klokare, smartare eller på annat sätt på en intellektuellt högre nivå heller. Tror jag nådde den vid 17, och sen har det gått utför ;) Hur som firar jag dagen utan större kalas eller hurrarop. Har käkat lunch med min yngsta syster och min far samt läst en bok. Sen har jag funderat på VAD JAG SKA GÖRA I HÖST ...... för det börjar ju bli så dags. Jag kom in på Arcada i Helsingfors (!), men jag tackade nej till det i fredags. Jag tackade nej till Göteborg, och nu är det Karolinska jag funderar väldigt seriöst på. Många faktorer som ska klaffa för att jag inte ska gå omkring med konstant magont när detgäller flytt. Är otroligt mammig. Är otoligt orolig. Vill otroligt gärna att Rezgar flyttar med nununu.. 

Annars tror jag inte jag berättat om hur fantastiskt fantastisk jag tycker Aliya Mustafina är. Förutom att jag beundrat henne i all evighet för hennes bestämdhet och förmåga att prestera precis när hon behöver gör det, har hon på många sätt blivit min hjälte sedan hon tog sig till OS efter sin knäskada. Och som hon tog sig tillbaka!! Från att ha sett henne gråtandes på videor, trillandes av bommen, strosandes på mattor så stod hon där sen mitt i ringleken! Iklädd sin blåa dräkt med en otrolig bestämdhet i blicken. För mig spelade det mindre roll att hon fortfarande inte är på sin yttersta högsta nivå. För mig räckte det att hon var där igen. Att hon sen tog guld, silver och två brons gjorde inte saken sämre. Hon kom helt enkelt inte tillbaka, hon ÄR tillbaka. 

Mycket annat vet jag inte nu. För kuriosans skull kan jag berätta att mina naglar inte utsätts för mina tänder lika ofta nuförtiden och att jag prytt dem med turkost nagellack dagen till ära. 


Kommentarer

 • Linn säger:

  Bölade som en sann sportnörd när jag läste artikeln om Aliya som du hade länkat till! :D  När kommer de bilder på de turkosa naglarna???

  2012-08-20 | 16:06:07
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • bysisters säger:

  Fin blogg!

  2012-08-20 | 18:09:09
  Bloggadress: http://bysisters.se
 • Malin säger:

  Linn: Haha JAG MED !! Sjukt fin artikel! Bild på ombre naglar ist ;)

  2012-08-26 | 00:43:01

Kommentera inlägget här: