thelifeofadreamer

I don't care, I love it

Kategori: Allmänt

Hur ointresserade ni än må vara av ämnet så tänker jag inleda med det. Jag dör av lycka på träningarna. Jag längtar dit så fort jag inte är där, och när jag väl är där trivs jag som fiskenivattnetstjärnornairymdenbensinenibilen.De senaste träningsveckorna kan beskrivas med typ ett ord, eller två, svett och vilja. Vi är inne i en uppbyggnads/styrkeperiod nu och ibland tror man påriktigt tränarna satt ihop program bara för att se när i det vi inte orkar med. Jag brukar blunda när det blir för jobbigt, och försöka koppla bort hjärnan från kroppen, så att den för sig själv, rutinmässigt, ska fortsätta köra fällknivar/armhävningar/chins/magbåtar eller vad sjutton vi håller på med just då. Men jag kan inte beskriva träningarna som annat än ren kärlek. Jag ÄLSKAR att vara där, och det spelar ingen roll om jag ska hoppa upp och ner 380 ggr, för ber de mig göra det så kommer jag göra det. Det är underbart att köra igen! Underbart underbart underbart! 
Jag är så glad att jag visste dethär och höll fast vid det för 2 år sedan, 18 månader sen, 1 år sen, 6 månader sen. Allt slit var värt det. Klapp på axeln till mig själv för att jag utspådde det redan då.Hur det går? 
För det första, Erkkis ord, skynda långsamt ekar i huvudet jämt. Och jag lyssnar! Jag skyndar långsamt, tar det steg för steg, sak för sak. Men jag har redan tagit några steg! 
1. Jag kör flickis på bommen igen, utan att jag är vidare rädd eller nervös. Kör flickiflicki på paavon och idag gjorde jag hands-flickis på bombommen med Ylva :)
2. På matta/för bommen kör jag volter bak/fram till hårt nu! Pallar ta landningar!!! Körde stillastående bakåt med Ylva idag på sträck och det kändes bra. Skyndar extra långsamt med den av given orsak, men kan inte vänta tills jag gör den på bom igen!!
3. På matta kör jag flicki-sträckta och förbereder mig för skruvar så småningom. Sträckta fram och voltserier på hårt har jag också gjort. 
4. För hoppet förbereder vi tsuka!! Wiiiii, längtar så jag svimmar tills jag får snurra den!!!Annars har jag ungefär blivit starkare/snabbare/spänstigare sen i juni. Är så svettig så man skulle kunna vrida ur mitt linne varje gång jag kommer hem från träning med gör verkligen mitt bästa för att komma i skick för att köra svårtsvårtsvårt när teknikperioden börjar i höst. Och det går framåt!Ni märker att jag är väldigt glad över att kunna vara tillbaka på träningarna, men det är för att det är så fantastiskt att få vara med igen. Jag har längtat så efter det, och det känns fantastiskt (skulle kunna skriva ordet 20 ggr och ändå inte tycka att det uppfyller den höjden av fantastiskhet som jag försöker beskriva) att vara där igen. Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt 
Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt Fantastiskt. Nej, det uppfyllde inte höjden av det..


Kommentarer

 • Linn säger:

  MAAAAAAAHHHH MALIIIIIN!!! Jag dör av lycka av att läsa och jag vill hoppa och studsa och gråta och bara SKRIKA!!!! T A C K för att jag får följa med dig på den här resan!!!!!!

  2012-08-09 | 09:10:38
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • sofia säger:

  jag är så sjukt imponerad, det är så galet roligt att läsa det här, och jag önskar att jag någon dag i framtiden kommer att få uppleva dem känslorna, comebacken efter 2 korsbandsskador. Fan, jag ska också göra det !!

  2012-08-10 | 22:57:03
 • Malin säger:

  Linn: :D haha vad du är söt! Känner lite samma sak själv ibland ;) kram!  Sofia: Tusen tack, det värmer att höra! Kämpa på, och slit, så kommer man dit en dag. Det är värt det. Tro mig :)

  2012-08-20 | 14:57:07

Kommentera inlägget här: