thelifeofadreamer

Boxing Day

Kategori:

Hade kul hos Lisa igår. Dansade och sjöng och käkade chilinötter. Sen var vi en sväng till arken men var inte så Impad av något där, mest kul var att träffa Maria <3 sen åkte jag hem med Rezgar och så sov vi bort halva dan idag. Sen var han duktig och for och träna medan jag låg kvar i sägen och käkade kebab...haha (lite pinsamt när man tänker på det, men gott var det!). Imorrn far vi till fjällen!! Och vi har inte packat.. Så antar att vi kommer spendera kvällen bland underställ och hjälmar, fast först ska vi till Petter och ha lite sistaminutenplanering inför resan. Är så nöjd över att slippa engagera mig i något alls just nu. Borstar knappt håret! Hehehehe ;)

KLART

Kategori:

21:01

Kategori:

Lagar sockerslott och funderar över julen. December och snö och jättejuligt på alla sätt och vis, men någonstans måste man ju engagera sig själv också och få fram julkänslan. Håller på med det nu! Får se om det lyckas..

Annars sjukt tråkig dag. Eller inget särskilt har hänt iaf. Steg upp vid halv 2 ur sängen (..) sen for jag till mamma och pappa och har chillat här. Snart kommer Rezgar iaf och då ska jag tvinga honom att se step up revolution. Vet att det inte är rättvist att tvinga han till det, men med tanke på antalet Premier league matcher som står på i vårt hus tänker jag faktiskt se till att få igenom detta! Kanske utgång sen? Imorrn ska jag iaf döma lite serier i hallen, och fika med Jenny!

While we are young

Kategori:

Steg upp, käkade, tränade, käka middag, for till Emma och Johannes, kom hem och ska snart tutta. Inte jäättegivande dag, särskilt inte träningsmässigt. Men jag pallrar mig till salen iaf, och det är ju bra.

Finaste bilden nånsin :')

Kategori:

Pick yourself up and carry on

Kategori:

Sitter på båten och läser fysiologi. Har just läst njuren och har lätt damp på ADH och kaliumjoner. Så sjukt skönt att inte ha någon mer tenta innan jul. Vill bara ha jullov NU så jag kan slappa och inte tänka på resor/läxor på ett tag.

Annars så sov jag till klockan 1 idag och var trött när jag vaknade. Vet inte om jag ska skylla faktumet på pappas gener eller att jag går och lägger mig för sent. Lutar åt det senare.

Ser på House och Sex and the City om nätterna och njuter av alla julljus som lyser. Och så längtar till att göra ett sockerbitsslott (vilket jag och Rezgar dyrt och hederligt predikat om att vi SKA göra, men det tycks aldrig bli av, haha!).

Imorrn är det Lucia, och det tycker jag är den finaste traditionen som finns. Så mysigt med luciasången och alla tända ljus.

Nu digestion.