thelifeofadreamer

0105

Kategori: Allmänt

My love he speaks like silence
Without ideals or violence
He doesn't have to say he's faithful
Yet he's true, like ice, like fire

Lördag

Kategori: Allmänt

Kan inte komma på senast jag var ledig en lördag här hemma. I och med att alla utom Lovis och jag är bortresta på sportlovet så fick vi ledigt idag. Rebus är på träning, och jag ligger i min (Emmas) säng och kikar ut genom fönstret precis som jag gjorde för några år sedan, då jag kunde spendera en hel helg med att bara ta det lungt i dethär rummet. Snart ska jag käka frukost och efter det ta en promenad ner till stan tror jag. Ååh igår kom Maria hem förresten!! Iih jag blev så glad. For efter hennetill båten och babblade sedan som en annan pratkvarn tills klockan var mitt i natten och jag skjutsade henne och Anna till krogen.

Ikväll ska vi ha lite folk över till vår lägenhet. Haha, vi får väl se om alla får plats! 

What is not started today is never finished tomorrow

Kategori: Allmänt

Och vi är tillbaka. På ruta två.

Det här jäkla högerknät. Och nu är det inte korsbandet, även om det ju startade alltihopa. Nu är det senan. Den som krånglat i några månader, och tagit ont och svullnat och detdär. Den var ju då, när jag haltade in hos Erkki i december, påväg att gå av. Vilket den inte gjort! Men, det finns ställen på senan som gått av. Och imorse väcktes jag av att Erkki ringde och berättade att detta kommer ta mig hur länge som helst att läka. Och inte tre veckor-länge, eller ens tre månader-länge. Och jag bara lackar. För jag blir så trött. Och ibland vill jag ge upp även om jag vet att jag inte kan eller kommer att göra det.

För som pappa sa, det är ju bra om det går att lösa. Även om det tar typ lika lång tid som ännu en korsbandsskada. 


You know I dream in colour and do the things I want

Kategori: Allmänt

Igår gjorde jag en bra träning på gympan, och idag har jag träningsvärk i armarna. Vilket inte händer så himla ofta, så det är lite kul. Annars hann jag med att handla, äta middag, spela frågaspel, fika med Anna och träffa kompisar igår också. Det var en kul lördag.

Annars, så var jag på ultraljud för knät igen i fredags. Även om det är Erkki som ringer och berättar vad det han sa innebär i praktiken så lät det på röntgenläkaren som att det går lite framåt .. det syntes på ultraljudet att alla de blodkärl som indikerade på irritation i knät var borta nu. Så, nu ska jag vänta tills Erkki ringer, och sen får vi se. Bara att vara tålmodig, ngot jag varje dag försöker bli bättre på. Men jag har blivit så himla mycket bättre på det, jag gör inget jag inte får!

Annars så fyller Maria år idag. Inte att glömma! Känns jätteknäppt att inte träffa henne i princip varje dag som det var för ett år sedan. Saknar henne jättemycket :(Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Jag blev ju så glad idag i skolan när en av flickorna kom fram med ett kort och en egenskriven dikt till mig. Annars har jag dansat Trojka idag och Oh Susanna. Fantastiskt underhållande om jag får säga det själv. Igår var jag till Erkki och fick höra att det lönar sig att sköta sig, svullnaden i knät har gått ner! Så nu är det ultraljud igen, och mer vila och förhoppningsvis kan jag kalla mig skadefri om 3 el. 4 månader. När jag sa det till Rebus tittade han med sin uschjagtycketsyndomdigvadlångtiddetär-min på mig. Jag förklarade dock snabbt att det inte är så lång tid. Knäppt detdär, att månader kan kännas som en kort tid när det kommer till skadan, men det har ju gått så lång tid nu...

Nu ska jag strax fara på gympa, och efter det ska jag hem och titta på alla blommor som står i vårat fönster, kul med alla <3 ans dag!

656

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat hela veckan. Och veckan före, och jag ska jobba nästa vecka och veckan efter det. Och jag rehabar så mycket jag bara kan och hinner, fast jag inte orkar. För jag ger det ännu en chans, knät. Jag vill inte ha det såhär. En dag vill jag kunna gympa igen. Och det är bra. För även om jag klagar för att jag inte får vara ledig, så mår jag som bäst när jag har mycket och göra. Jag är inte gjord för att bara vara. Jag måste ha mål och sedan jobba mot dem, för annars blir jag knäpp. Och även om jag just nu inte vet vad jag vill, så ser jag till att hålla fast i de målen jag haft sedan länge. Och då känns allt bättre. 

Förresten, denhär låten. Den är ju fantastisk. 

HEJ OCH HÅ!

Kategori: Allmänt

Min käre vän och kollega Fanny upplyste mig (tätt följd av min syster) om att formuleringen i mitt förra inlägg kan tolkas fel. Håhå! Trots att jag fick med ordet mysa, kille och må illa i samma inlägg är jag verkligen inte gravid. Haha, dör och skrattar ihjäl mig åt att det faktiskt låter lite som det.

Hur som haver, ikväll ska jag käka godis, för det gjorde jag inte igår. Och så ska jag (eller ja, Rezgar) tvätta. Och med det är det klart slut för idag.

Gympaflickor, glöm inte att svara på gladiatorgrejen som jag skickade till er.

Söndag

Kategori: Allmänt

Myser med min kille och njuter av att inte må illa, något jag gjorde hela dagen igår.