thelifeofadreamer

Veckan som gått!!! + BILDER

Kategori: Allmänt

Min nästyngsta tillika nästäldsta syster HP beskrev för mig igår tristressen och uppgivenheten hon känner kring min blogg. Haha, jag vet inte vad jag ska säga om det! POFF går massa dagar och jag har varken haft på datorn eller skrivit blogginlägg. Jag gillar att skriva dock, så sluta med det tänker jag inte göra, även om så kan tyckas när man ser till frekvensen av nya blogginlägg den senaste månaden. Hur som haver.

Sen senast vi skrevs (? hahah) har jag hunnit med rätt mycket. Jag har vikarierat igen! Och nu börjar jag gilla det påriktigt. Jag hade ju ett gympalärars vikariat på en vecka först, och då lärde jag mig namnen på barnen och bara det gör det hela så mycket roligare (kanske för att barnen lärde sig mitt namn också..). Sen i veckan var jag vikk till en sexa. Det var också kul! Fick ha engelskamattesvenska och snacka om mobbning.

Sen har jag varit och kikat på balett. De från Ryssland som var här och dansade. Var fantastiskt imponerad av de moderna delarna av baletten. Och av tjejernas knockor. Sjukt fina.

Sen har det gått ett helt år sedan jag slet korsbandet igen (17 januari).

Sen har jag och Rebus flyttat in ihop. Hihihi. Vår etta är kaoz, men kommer bli jättefin bara vi får lite ordning på allt. Det kommer bli skönt att faktiskt bo någonstans. Klart jag alltid kommer ha mitt rum hemma i mammas och passas hus (och det kommer alltid vara hemma..), men iom att jag sovit mer hon Rezgar än mig själv på senaste tiden och iom att jag bodde i England i tre månader så vet jag ju knappt var jag bor längre. På tal om England så är jag påväg dit nu, för att hämta allt jag har där och sedan flyga hem igen. Iih, längtar redan tills jag sitter på båten hem igen.

Vad mer då? Hm, jag har varit fantastiskt stressad och orolig över olika saker den senaste tiden. Hoppas att precis allt det släpper bara jag har Lboro kapitlet avslutat. Och jag tror att det blir så. Faktiskt.

Här är bilder från kaoslägenheten. Och en bild på HP :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: