thelifeofadreamer

We must stand together

Kategori: Allmänt

Jaha. Ska vi börja med knäet då. Knäet, det utpräglade och ofrivilliga ämne som präglar min blogg. Efter att ha opererat tillbaka korsband 2 gånger, fixat meniskerna, läkt skadade ledytor, tagit ut brosk, och blivit av med delar av två senor står jag inte på ruta ett längre. Jag har i alla fall kommit en bit. Men lite där ligger problemet också, för det är bara en bit.

Ni vet att knät krånglat på senaste. Jag har haft ont, när jag inte borde ha det. Jag var på ultaljud för knät förra fredagen, och Erkki ringde med svaren på det i måndags. Min knäskålssena är skadad. Den är inte helt av, vilket jag är fantastiskt glad över. Dock kunde den (och kan antar jag ..) ha gått av om jag fortsatt träna på som jag gjorde då jag fick ont. Så nu ska jag tejpas i 700 år framöver, samt så är jag förbjuden att gör det mesta i salen. Det är ungefär det svåraste jag vet. Men jag har en ny taktik vad gäller knät nu.

Min nya taktik går ut på att göra som jag blir tillsagd. Och göra EXAKT så. Smärtfritt ska betyda att jag inte känner av det överhuvudtaget, och att inte få springa innebär inte att det är okej att jogga. 

Tur för mig att barren finns. Vi är kompisar nu vi, när jag inte får vara med resten av redskapen. Men snart, "bara men orkar kämpa, så kommer man dit en dag" som Ida Jonsson hade sagt. Jag vägrar hur som helt att ge upp. 


Kommentarer

 • Linn säger:

  Åh Malin, KÄMPA PÅ!!! Jag vet att det går långsamt och måste kännas så himla otacksamt efter allt kämpande som du REDAN har klarat av!! Typ mer än för två livstider!!! Men du kommer KLARA DET!!! Problemet för oss gymnaster är att frågan ifall det gör ont har en liten annan innebörd och det är ju alltid en avvägning för om det är värt det. Liksom, om det gör lite ont men man kan ändå köra grunder. Eller om det gör ganska ont men man kan ändå göra svårigheter. Smärtfritt för en gymnast är ju att man inte stör sig av det... <3  Ps: Jag veeeeeeet. Sämst på att skriva den där storyn. Men jag tänker på det ofta. :) Hjälper inte, jag vet...

  2012-01-04 | 17:26:14
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Hanna säger:

  Min första tanke: Oj nej, varför kan inte malins knä bara bli braa?!  Shit stackare , du har nog otur du stackare ! Kämpa på, du kommer att bli bra! Det gäller bara att orka fortsätta kämpa!  Styrkekramar !

  2012-01-05 | 08:24:01
  Bloggadress: http://glassflickan.webblogg.se/
 • Linda säger:

  Courage! Ork! Kram!

  2012-01-08 | 14:05:21
 • Malin säger:

  Linn: Tack Linn, jag blir så glad för alla dina kommentarer. helt fantastiskt att du alltid orkar skicka sådan positiv energi, det är jättesnällt och jag uppskattar det jättemycket!

  Du har heeelt rätt vad gäller gymnasters tänk. Man skiter i om det tar lite ont liksom. haha! Jag väntar väntar väntar på din story!!!  Hanna: ja, det krånglar lite. Men slit lönar sig nog i lsutändan, jag tror så iaf. Ska komma ihåg det den dagen då jag står där och ska tävla igen! Tack så mycket för din snälla kommentar förresten!  Linda: Tack! :) Och kram

  2012-01-08 | 15:11:50
 • Linn säger:

  Men Malin, det är ju jag som tar åt mig så av din kämpaglöd!!! Varje gång jag vill bryta ihop så ser jag upp till hur mycket du kämpar och det ger mig så himla mycket INSPIRATION!!! Du visar att du KAN och jag vill kämpa på precis som du!! <3

  2012-01-08 | 20:47:15
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: