thelifeofadreamer

The return of the sun

Kategori: Allmänt

Jag har kommit in på Karolinska till sjukgymnast, gjort en bakåtskruv igen, varit på allsång på Skansen, åkt segway, shoppat i Stockholm, hängt på Rockoff, varit på garden partyn, ätit kräftor, jobbat, fått besök av Georgina och Ellie från England, sett på OS, skvallrat med vänner över lunch, ätit grillat på altan, kikat fotboll, spelat volleyboll, suttit på balkongen i åskväder, käkat pizza mitt i natten, varit i gympahallen och spenderat tid på sjön. Jag har badat bastu på Rödhamn, varit till havsvidden på lunch, hängt på Djurgården och kryssat med Rosella, hjälpt turister att hitta till sina båtplatser och reparerat tvättmaskiner. Jag har dansat till Maskinen samt sjungit med till Veronica Maggio. Dessutom fick jag se fyrverkerier. Pussats med R, tränat, solat, badat, glömt sova, sjungit högt med rutorna nere i bilen, käkat sommarsallad..
MAH, fantastiska sommar.

Love is getting addicted to someone so much that you can never be rehabilitated

Kategori: Allmänt

"Bara man orkar kämpa, så kommer man dit en dag"

Kategori: Allmänt

Måste utvärdera mig själv ibland. Inse att jag gör det jag vill, samt veta att jag strävar mot mina mål. Senaste utvärdring var väl på sätt och vis efter att jag flyttat hem från England. Att säga tack för mig och flytta hem igen var ett av de bästa beslut jag gjort. Jag mådde verkligen inte som jag ville där, och trivdes inte. Känns så bra nu i efterhand att jag tog tag i mig själv och bestämde mig för att inte fortsätta. Efter att jag kom hem skrev jag hur som helst såhär:

"När jag kommer hem har jag tre saker jag ska göra. För det första ska jag vara glad och lycklig, för at är det viktigaste som finns. Klyshigt eller ej. För det andra ska jag fundera på vad jag vill. Vad jag vill studera eller inte studera. Och för det tredje, så vill jag avsluta knäskadan. Jag vill ha det som prioritet. Det gör mig inget om det tar till mars eller juni, men jag vill bli av med den. För jag vill tävla FM i höst."månad senare kan jag inte annat än gratta mig själv. Jag vet ju vad jag vill studera nu!! Jag villvillvill bli sjukgymnast. Vet att jag gillar det, vet att jag är intresserad av det, vet att jag vill jobba med det. Och knät. Dendär jäkla senan, den är historia nu. Även om jag oroar mig och oj:ar och allt detdär. Men jag har inte problem med den som jag hade då. Den hindrar mig inte från att träna. Och så det tredje, att vara glad och lycklig. Hela våren var totalt upp och ner. I mitt huvud var det kaos och jag mådde verkligen inte som jag ville. Vet inte hur många gånger Rezgar och min mamma fått prata vett i mig. Känns så bra att kunna säga nu att jag verkligen är glad, och lycklig! Det tog ett tag att komma på rätt väg, men i och med at jag klurade ut vad jag skulle kunna tänka mig att studera, fick ordning på knät, samt bodde där jag trivdes så slutade också det bra. Vidare härifrån tänker jag sätta upp nya saker att klura ut och klara av. Jag vill fortfarande tävla FM, vilket än är ogjort. Jag tror verkligen att det går. Bara jag får komma igång med träningen ordentligt och få rätt upplägg. Jag vet att jag är beredd att göra den träning som krävs. Sen måste jag klura ut när jag vill studera, och var jag vill studera. Känner konstigt nog ingen större stress vad gäller detta, snarare press i och med att alla frågar. Sen ska jag fortsätta må bra, vara glad och skratta mycket. Och med det har jag filosoferat klart för kvällen. Skönt att veta att man kan bara man vill.

Olympic Trials day 2

Kategori: Allmänt

Gabrielle Douglas.
McKayla Maroney
Jordyn Wieber
Aly Raisman
Kyla Ross

är laget som ska ta hem guld till USA om en månad i London. Ingen av dem har tävlat OS innan, och det var rätt tufft av förbundskaptenen att ta ut ett så ungt lag. Jag tror att Wieber blir kapten hur som haver. Även om Douglas slog henne i uttagningarna är hon världsmästarinna och den mest erfarna av dem. Liukin och Sacramone gjorde båda två antagligen som sista tävling i och med detta. Fantastisk gymnastik och fantastiska comebacks. Bross trillade av barren och fick vinka hejdå till OS platsen, mycket bör skyllas på knäskadan som förra året förstörde hennes uppladdning. Li, Price och Finnegan är med som reserver, Finnegan är antagligen den reserv som reser med till London, säkert jobbigt att snubbla på mållinjen för deras del. Också Memmel och Johnson bör nämnas när man pratar OS. Johson kom tillbaka till en fantastisk nivå innan hon tackade för sig för några veckor sedan. Memmels historia är unik. Efter 2 "missade" OS (skadad fot 04 och stukad fot/axel 08), gjorde hon ännu en satsning iår. Synd att det inte räckte hela vägen.

Tråkigt att det inte skickas någon veteran, men kul med ett ungt lag! Wiiiii 25 dagar till OS! Märks det att någon längtar? ;)

 

EM

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sedan från Anna där vi kikade på fotboll med Pernilla Flöjt och Julia. Bra att Spanien vann! Seen har jag chillat och druckit äppeljuice. Hade btw glömt hur jobbigt det kan vara att träna.. Hatar Hatar hatar när man inte orkar mer!!!!! Känner mig förvånansvärt pigg ändå i kroppen dock, så blir nog att köra imorrn igen.