thelifeofadreamer

Love is getting addicted to someone so much that you can never be rehabilitated

Kategori: Allmänt

Kommentarer

 • Jempa säger:

  Hej hopp!

  Hoppas att du har en mycket fin sommar så här långt! :)  Jag tänkte bara fråga frågan, vet att du gått igenom en dubbelkorsbandsoperation i samma knä.

  Jag är själv där nu och väntar på min andra operation... Försökte leta i ditt arkiv efter inlägg om korsbandet, men misslyckades!  Jag funderar såklart ganska mycket hur det kommer att gå till med operation och allt.

  Hur funkar det? Pluggar man igen de gamla hålen och sen gör nya? Hur var din känsla efter operationen, lika ont eller ondare än första?  Jag har hundra frågor och funderingar, så det kommer mer frågor framöver!  KRAM:)

  2012-07-06 | 15:37:06
  Bloggadress: http://jempaspyssel.blogg.se/
 • Malin säger:

  Vad kul tt du frågar mig men vad dötrist att du hamnat i samma sits. Det stämmer att jag gjort 2 kb operationer, en i juni 2010 och en i mars 2011. Drog av korsbandet andra ggn den 17 januari 2012 och sen fick jag vänta lite mer än 2 mån på att svullnaden skulle gå ner i knät. Från första kb op hade jag ett double bundle kb. Det fungerade inte för mig då det var "för stort" för mitt knä (vilket antagligen var anledningen till att det gick sönder igen). Till den anv min baklårssena, således var det inte möjligt att anv den vid andra operationen. Det var tänkt att jag skulle fyll borrkanaler först och sedan 3 mån senare (när benet växt fast) göra en till op då jag skulle få det egentliga korsbndet. Det slutade dock med att de gjorde ett korsband direkt. Iom att jag hade en double bundle konstruktion hade jag 4 borrhål i knät, och två av dem satt på rätt plats, så man vidgade dem och satte in ett korsband där, ett single bundle. Jag anv min patella sena andra ggn med en Bone to bone metod (tror mkt på den!). Fick stora problem med senan i efterhand dock, då den försvagas på mycket. Men det är löst nu! Jag vet inte om jag hade mer eller mindre ont, mindre ont fysiskt efter op skulle jag tro men mer ont psykiskt. I rehaben efteråt adr jag nog mer hinder än första ggn, men istället gjorde jag den ordentligare och är idag starkare än efter den första skadan i knät.  Fråga på om det är något! Och kämpa på. Den som kämpat vinner tillslut!

  2012-07-07 | 12:26:08
 • Linn säger:

  Jag saknar dig Malin, hur går det för dig??? <3

  2012-07-17 | 08:31:22
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: