thelifeofadreamer

"Bara man orkar kämpa, så kommer man dit en dag"

Kategori: Allmänt

Måste utvärdera mig själv ibland. Inse att jag gör det jag vill, samt veta att jag strävar mot mina mål. Senaste utvärdring var väl på sätt och vis efter att jag flyttat hem från England. Att säga tack för mig och flytta hem igen var ett av de bästa beslut jag gjort. Jag mådde verkligen inte som jag ville där, och trivdes inte. Känns så bra nu i efterhand att jag tog tag i mig själv och bestämde mig för att inte fortsätta. Efter att jag kom hem skrev jag hur som helst såhär:

"När jag kommer hem har jag tre saker jag ska göra. För det första ska jag vara glad och lycklig, för at är det viktigaste som finns. Klyshigt eller ej. För det andra ska jag fundera på vad jag vill. Vad jag vill studera eller inte studera. Och för det tredje, så vill jag avsluta knäskadan. Jag vill ha det som prioritet. Det gör mig inget om det tar till mars eller juni, men jag vill bli av med den. För jag vill tävla FM i höst."månad senare kan jag inte annat än gratta mig själv. Jag vet ju vad jag vill studera nu!! Jag villvillvill bli sjukgymnast. Vet att jag gillar det, vet att jag är intresserad av det, vet att jag vill jobba med det. Och knät. Dendär jäkla senan, den är historia nu. Även om jag oroar mig och oj:ar och allt detdär. Men jag har inte problem med den som jag hade då. Den hindrar mig inte från att träna. Och så det tredje, att vara glad och lycklig. Hela våren var totalt upp och ner. I mitt huvud var det kaos och jag mådde verkligen inte som jag ville. Vet inte hur många gånger Rezgar och min mamma fått prata vett i mig. Känns så bra att kunna säga nu att jag verkligen är glad, och lycklig! Det tog ett tag att komma på rätt väg, men i och med at jag klurade ut vad jag skulle kunna tänka mig att studera, fick ordning på knät, samt bodde där jag trivdes så slutade också det bra. Vidare härifrån tänker jag sätta upp nya saker att klura ut och klara av. Jag vill fortfarande tävla FM, vilket än är ogjort. Jag tror verkligen att det går. Bara jag får komma igång med träningen ordentligt och få rätt upplägg. Jag vet att jag är beredd att göra den träning som krävs. Sen måste jag klura ut när jag vill studera, och var jag vill studera. Känner konstigt nog ingen större stress vad gäller detta, snarare press i och med att alla frågar. Sen ska jag fortsätta må bra, vara glad och skratta mycket. Och med det har jag filosoferat klart för kvällen. Skönt att veta att man kan bara man vill.

Kommentarer

 • Linn säger:

  Åh. Jag är så glad för din skull Malin!!!! Det är nu allt slit betalar sig och du är verkligen värd det!!!! <3 <3

  2012-07-03 | 09:42:34
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Lindus säger:

  Du skriver så bra och är så klok Malin! Så stark har du varit igenom allt det här och roligt att allt börjar falla på plats! Och häääärligt med kärlek :)

  2012-07-18 | 23:10:17

Kommentera inlägget här: