thelifeofadreamer

The return of the sun

Kategori: Allmänt

Jag har kommit in på Karolinska till sjukgymnast, gjort en bakåtskruv igen, varit på allsång på Skansen, åkt segway, shoppat i Stockholm, hängt på Rockoff, varit på garden partyn, ätit kräftor, jobbat, fått besök av Georgina och Ellie från England, sett på OS, skvallrat med vänner över lunch, ätit grillat på altan, kikat fotboll, spelat volleyboll, suttit på balkongen i åskväder, käkat pizza mitt i natten, varit i gympahallen och spenderat tid på sjön. Jag har badat bastu på Rödhamn, varit till havsvidden på lunch, hängt på Djurgården och kryssat med Rosella, hjälpt turister att hitta till sina båtplatser och reparerat tvättmaskiner. Jag har dansat till Maskinen samt sjungit med till Veronica Maggio. Dessutom fick jag se fyrverkerier. Pussats med R, tränat, solat, badat, glömt sova, sjungit högt med rutorna nere i bilen, käkat sommarsallad..
MAH, fantastiska sommar.

Kommentarer

 • Frida säger:

  alltså så nöjd över att du uppdaterar igen! OCH inatt drömde jag att du dök upp utanför min stalldörr (alltså fråga inte ens, jag vet inte varför jag drömmer sånt här) och bara "HEJ!! JAG SKA BLI TÄVLINGSRYTTARE! HAR KÖPT HÄST" och på dig hade du de mest hardcore putsade stövlar jag sett + röd hjälm.

  2012-07-30 | 06:53:14
  Bloggadress: http://dezdemonas.blogspot.com
 • Linn säger:

  MAAAAAHHHH fantastiska Malin!!!!! <3 <3 <3 You are AWESOME!!!!!

  2012-07-31 | 08:14:43
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Frida: jag gör ju mig själv så nöjd när jag uppdaterar också! ;) Alla dessa drömmar om mig är ju fantastiska.. haha! Just tävlingryttare lär nog stanna i drömform då alla hästar jag umgåtts med ungefär hatat mig, alternativt har jag varit så rädd att de känt av det (för det kan ju hästar!) och velat sparka mig...  Linn: :D TACK. Du skulle bara veta hur mycket jag dör av lycka nu när jag får gympa igen (du kan ju läsa ovanstående inlägg så får du en aning om det) .. ;)

  2012-08-09 | 00:11:53

Kommentera inlägget här: