thelifeofadreamer

San José och fisketur!

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har jobbat och fiskat sen sist. Ungefär. Längtar så jag dör tills träningarna börjar. Vill träna nununu i salen. Dock har mitt knä bråkat (skräll någon?). Vaknade av att jag hade ont i det. Har ingen aning om varför dock. Har haft semester från all träning, så jag undrar vad det beror på. Imorrn körs det igång igen dock på träningsfronten, ska bli skönt att komma igång igen.

Om jag skulle vara Martha förresten, och ta ut USAs OS lag skulle jag välja Wieber, Raisman, Douglas, Maroney, Li och Sacramone. Tycker Raisman, Wieber, Maroney och Li gör det tillräckligt bra i barr för att inte ta ut Liukin. Ross skulle bli min reserv. Någon som skulle välja annorlunda? Iiih vad spännande med Olympic trials!

Up above the clouds

Kategori: Allmänt

HÄJ! Alltså sjutton vad saker flyter just nu. Peppar peppar... Går mest omkring och kikar på blommor,njuter av regnet som öser ner på bryggorna, ser på fotboll, pussas med Rezgar, planterar ärter, bakar kakor, umgås med vänner, kikar inför OS klipp med mera med mera. Fantastiskt skönt att kunna njuta av saker och ting igen. Glömde för ett tag bort hur man gjorde sådant.

Mitt största frågetecken idag är hur jag ska kunna se en repris på Allsång på Skansen. Därmed inser ni hur lite krav och planering jag ställer/har på/kring mig själv/allt. Kanske det är dethär som är semester?

Här är en bild på Flöjt o mig från i söndags. Pernillas bild!Now dance, yes

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och har ingalunda orkat stiga upp än. Det regnar ju, och jag ska hur som haver på jobb om en timme. Min midsommar var skitkul! På midsommarafton var vi hos Nordi och firade med goda vänner. Det var kul, men kom hem på tok för sent för att vara pigg under hela midsommardagen, jag jobbade 14 timmar och var lagom mör när klockan slog 10 och vi fick gå hem. Då bar det av till Pernilla för att skvallra lite innan vi gick ut en stund. Sjukt kul att dansa!! Sen igår var jag ledig och sov till 12, käkade en snabb lunch med Rezgar innan jag vinkade av honom för ännu en bortamatch, och sen for jag och grillade till Mörn. Sen avslutade jag kvällen på Indigo med Anna och Julia där vi kikade fottis. 

Denhär veckan har jag typ 0 saker planerade. Vet att jag jobbar, och det är typ allt. Vi har ledigt från salen nu i 3 veckor... (!!) så vet knappt vad jag ska göra med all tid. Sover till 12 och inget planerat. Ostrukturerat javisst! 


Midsummer

Kategori: Allmänt

Something beautiful

Kategori: Allmänt

Är medveten om frekvensen på nya blogginlägg. Hur som haver har jag inlett mitt sommarjobbande. Vaktar båtar och säljer hamnavgifter!

Och om ni undrar över inträdesprovet så gick det över förväntan. Kunskapsprovet gick väl i te överdrivet bra, men jag gick vidare till dag 2 som bestod av rörelseprov och intervju. Rörelseprovet var mystiskt, man skulle inspireras av musiken de satt på och dansa runt i ett rum.... Tur att jag är van att dansa från gympan, annars hade jag kanske inte varit så bekväm i situationen.

Sen var jag på gympadagar i Esbo för typ en vecka sen. Kul, men är rätt trött på tävlingar jag inte får tävla... Men peppar peppar kanske jag får tävla nästa!

Sen har jag gjort korpfotbollsdebut. Och ja ja ja, jag har aldrig varit försiktigare. Sprang mest fram och tillbaka och log över att kunna springa. Varje sådan liten grej känns så rolig att göra. Som ni med säkerhet vet vid dethär laget är det gymnastik jag inte kan vara utan som idrott, men jag är allmänt väldigt sportintresserad. Har själv friidrottat och spelat tennis flera år och är gärna med och spelar volley eller något annat. Har saknat att få vara med på sådant. Sakta men säkert får väl det komma nu också, wii vad kul!

Annars hade jag inte mycket mer på hjärtat nu. Skönt med sommar!

Let's consider it as something painful in the past that has been healed

Kategori: Allmänt

But it felt alright

Kategori: Allmänt

Snabba kast. Jag sitter i Helsingfors och taggar inträdesprov till Arcada imorgon. Sjukgymnastik, givetvis. Boken ligger öppen på sid 95 och där finns rubriker om både kranialnerverna och hypofysen. Sjukt intressant. Percis vad jag vill läsa om. Men likväl stirrar jag bara på boken, lyssnar på musik, skriver blogg. 

Jag har alla dörrar öppna just nu. Och det skrämmer mig lite. Ingen bestämmer över mig. Jag kan sätta mig på ett flyg till Australien imorgon, börja i skolor, jobba och sist men verkligen inte minst kan jag träna igen. Den sista möjligheten har jag inte haft på över 2 år, och det är det enda jag alltid varit säker på att jag velat göra. Och nu har jag den igen. Samtidigt som jag vill skriva fina poäng i inträdesprov, tjäna pengar och utbilda mig så vill jag gympa så mycket mer.

Vart jag vill komma:
Jag vet inte vad jag ska ta för beslut kring saker och ting just nu. Vad jag ska göra, och när jag ska göra det. Jag är nästan säker på att det är sjukgymnast jag vill bli. Men jag vet inte när, och jag vet inte var. Jag vet inte om Arcada är rätt i år. Om jag ska gå i Göteborg, Stockholm eller Linköping. Eller om jag helt enkelt ska njuta av mitt hela knä ett tag, och göra allt det jag inte fått göra..

Ni fattar inte hur konstigt det känns att ha uppfyllt mitt största delmål med skadan. Jag är bara så stolt över mig själv, och vet knappt om jag vågar tro på det än. Det känns så konstigt att ha blivit av med något som varit så jobbigt.

Nu ska jag bläddra igenom boken iaf, så jag kan svara på frågorna imorrn. Godnatt. Ursäkta för mitt rörinlägg, men typ såhär rörigt är det i mitt huvud just nu. 


769 dagar

Kategori: AllmäntSittandes i sängen, med benen i kors iklädd min finaste munkiströja, ser jag hur kalendern står på 769 dagar. Och där tar det stopp. 27 april 2010. 4 juni 2012. 769 dagar. 26 månaders rehab. 3 olika korsband. 2 olika kirurger. 1 mål.

Och vet ni vad. Jag är där nu. Dag 769 kom tillslut. Dagen D.

→→ http://thelifeofadreamer.blogg.se/2010/april/one-world-one-dream.html#comment
I kept my eyes fixed on where I wanted to go, the rest followed.

Dethär är mitt bästa blogginlägg jag har skrivit. ÄNTLIGEN!