thelifeofadreamer

San José och fisketur!

Kategori: Allmänt

Hej! Jag har jobbat och fiskat sen sist. Ungefär. Längtar så jag dör tills träningarna börjar. Vill träna nununu i salen. Dock har mitt knä bråkat (skräll någon?). Vaknade av att jag hade ont i det. Har ingen aning om varför dock. Har haft semester från all träning, så jag undrar vad det beror på. Imorrn körs det igång igen dock på träningsfronten, ska bli skönt att komma igång igen.

Om jag skulle vara Martha förresten, och ta ut USAs OS lag skulle jag välja Wieber, Raisman, Douglas, Maroney, Li och Sacramone. Tycker Raisman, Wieber, Maroney och Li gör det tillräckligt bra i barr för att inte ta ut Liukin. Ross skulle bli min reserv. Någon som skulle välja annorlunda? Iiih vad spännande med Olympic trials!

Kommentarer

 • Linn säger:

  Hoppas knät repar sig! Jag vaknade en gång mitt i natten och hade skitont i ANDRA knät, utan att ha känt nåt alls på träningen. Fattade verkligen ingenting och undrade om jag gjort volter i sömnen?! Visade sig senare vara en överansträngd popliteus-sena av all träning till hårt inför tävlingen haha! Är det inte nåt, är det nåt annat. :)  Åh åh åh, är så ledsen att inte Sacramone kom med!!!!! Men det ska bli så sjukt spännande när tävlingarna drar igång!!  Pussellipuss!!!!

  2012-07-02 | 09:24:58
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com
 • Malin säger:

  Har faktiskt inte ont längre :) Det var säkert något som jäklades bara, man blir ju så nojig och orolig!!  Är också lite ledsen över Sacramone, skulle vilja ha med lite rutin i laget även om de tjejerna som blev uttagna lär R-O-C-K-A London!  En era är över dock, no more Johnson, Sacramone, Liukin eller Memmel. Ma kan inte annat än säga att de bjudit på fantastisk gymnastik genom åren!

  2012-07-03 | 00:40:13
 • Linn säger:

  Ja, dog lite inombords när varken Liukin eller Sacramone kom med och sen Johnson sen innan.... Men så är det i gymnastik, OS är verkligen galet och fyra år är lång tid!  Är sjukt taggad inför tävlingarna, hoppas att de sänds på bra tider så att man kan kolla!!  Skönt att knät är bra igen! <3

  2012-07-03 | 09:41:47
  Bloggadress: http://linns-alldeles-egna.blogspot.com

Kommentera inlägget här: