thelifeofadreamer

Something beautiful

Kategori: Allmänt

Är medveten om frekvensen på nya blogginlägg. Hur som haver har jag inlett mitt sommarjobbande. Vaktar båtar och säljer hamnavgifter!

Och om ni undrar över inträdesprovet så gick det över förväntan. Kunskapsprovet gick väl i te överdrivet bra, men jag gick vidare till dag 2 som bestod av rörelseprov och intervju. Rörelseprovet var mystiskt, man skulle inspireras av musiken de satt på och dansa runt i ett rum.... Tur att jag är van att dansa från gympan, annars hade jag kanske inte varit så bekväm i situationen.

Sen var jag på gympadagar i Esbo för typ en vecka sen. Kul, men är rätt trött på tävlingar jag inte får tävla... Men peppar peppar kanske jag får tävla nästa!

Sen har jag gjort korpfotbollsdebut. Och ja ja ja, jag har aldrig varit försiktigare. Sprang mest fram och tillbaka och log över att kunna springa. Varje sådan liten grej känns så rolig att göra. Som ni med säkerhet vet vid dethär laget är det gymnastik jag inte kan vara utan som idrott, men jag är allmänt väldigt sportintresserad. Har själv friidrottat och spelat tennis flera år och är gärna med och spelar volley eller något annat. Har saknat att få vara med på sådant. Sakta men säkert får väl det komma nu också, wii vad kul!

Annars hade jag inte mycket mer på hjärtat nu. Skönt med sommar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: