thelifeofadreamer

Run faster, dream bigger

Kategori: Allmänt

Rebus är på bortamatch och jag (som är lika mörkrädd som en 6åring) tyckte att jag inte ville sova själv. Så nu tuttar jag brevid Emma i mitt gamla rum :) hihi

Vikkat har jag gjort idag också. Det är franska och finska som gäller nu. Galet hur snabbt man glömmer språk, men kul att det kommer tillbaka så snabbt bara men övar lite. Annars har jag i vanlig ordning vart till gymmet och hallen idag. På onsdag ska jag till Erkki igen.

Nu ska jag låsa iPhonen för inatt. Imorrn kommer helan hem, längtar ju redan efter honom ju :(

13:22

Kategori: AllmäntDrar till gymmet för att återigen rehaba knät. Känns som det är samma visa varje dag. Men no pains no gains. Sen träning i hallen, igår var jag på bajshumör när jag var där men träningen gick ändå bra, hoppas på samma sak idag (alltså inte att jag är bajsarg, utan att det går bra ;) ).

Jao

Kategori: Allmänt

Jag har fått mycket ont i mitt knä på senaste. Tråkigt, då jag gjort precis som jag blivit tillsagd. Gymmet går annars bra.

Idag har jag sovit sent!! Fast det gör inget, jobbade hela förra veckan, mån tis denhär veckan, och från och med torsdag har jag ett 3 v vikariat i finska och franska. Så, jag kunde ha en dag ledigt :)

Sen på eftermiddagen for jag och Rebus upp till Geta. Där träffade vi mormor och Greger, så grillade vi korv och kikade på utsikten :) hihi

Nu ser vi på Chelsea med Flöjt och Jimmy, och sen ska vi tutta.

 

Reasons to be fit

Kategori: Allmänt

00:36

Kategori: Allmänt

Jag är jättedålig på att uppdatera er om vad som händer. Om träning och vad jag gör om dagarna och var jag ska jobba i sommar. Just nu känns som att allt sakta med säkert svänger i rätt riktning. Jag jobbar stenhårt med att få knät i skick. Jag försöker hosta upp så många rehabpass jag bara hinner med under dagtid för att sedan träna i hallen kvällstid. Och det ger resultat. Inte varje dag (för ibland går det mer bak än fram), men ibland får jag småsmå bevis som pekar i rätt riktning, vilket får mig att fortsätta. Dessutom känns det alltid bra efter gymmet, jag gör mig själv stolt som orkar. Sen börjar jag lugna ner mig mentalt efter England kaoset. Det är först nu jag börjar inse att jag är hemma, och att jag inte behöver ha ont i magen för någonting.

Om dagarna är jag ofta vikarie. Just nu är jag till exempel syslöjdslärare för högstadiet. Gör mitt bästa vad gäller sömnad, och gör man bara det klarar man sig ju oftast bra ;) Rings jag inte in för att vikka, så sover jag sent, käkar frukost i lugn och ro, kittlas, kikar utsikten från balkongen och gör mig redo för dagens träningar. 

Och i helgen var vi ju som sagt i Vasa. Många skratt, 8h buss och två domarerfarehter rikare var vi sedan tillbaka på Åland natten till måndag. Det var en kul resa. Bilderna i inlägget är från resan. Några av dem är Fannys, men jag tror vi är så bra vänner att hon inte mindar om jag laddar upp dem här .. ;)

Vad gäller flickisen jag skrev om i förra inlägget kan det ju tyckas konstigt att jag inte får springa, men får göra flickis. Grejen är den att jag får göra alla sorts "frånskjut" med benet, men inga landningar. Så jag får hoppa uppåt med mitt op knä, men inte landa på det. Således är joggning, 100 sorters hopp och alla sorters volter just nu stukna från min sakerjagfårgöra-lista. Så nu vet ni. 

Och sommarjobb har jag fått! 

Som sagt, det vänder. Sakta. Men säkert. 

image description

Dingdingedingdingding

Kategori: Allmänt
F-f-f-f-lickis

Påväg mot FSGM

Kategori: Allmänt

Tjallå

Sitter i vår minibuss påväg upp mot Vasa. Känns bra att vara tillbaka mitt i kaoset med gympaflickorna. I helgen är det tävlingar där och i väntan på att mitt knä ska bli tränings- och tävlingsklart följer jag med som domare. Alltid något.

För att snacka detaljer så är bussen kaos. Den har 25 platser och vi är 25 personer. Sen fick vi inte plats med allt bagage i trunken, så vi har en del av det inne i bussen. Tur att jag sitter bredvid Tidu, som är minst ;)

06.03.2012

Kategori: Allmänt

Idag har det varit fullt upp ända sedan imorse då jag traskade iväg till skolan. Sen har jag varit till tullen, cyklat :D , gymmat, käkat, varit på föreläsning och sen jag och Rebus kom hem vid 11 har vi bara legat i sängen och pratat och skrattat, ända tills nu!! Fantastiskt :)

Nu ska jag iaf tutta, för imorrn är en ny dag. Godnatt!

P.S om ni inte kollat klippet i förra inlägget än, gör det!

Success has been and continues to be defined as getting up one more time than you've been knocked down

Kategori: Allmänt

You can count on me, I will be there for you

Kategori: Allmänt